Libnet.ro
UNICEF

09:16

Gigi Becali, despre parteneriatul civil: Daca dau peste doi homosexuali la starea cuvila, ii imbratisez cu dragoste, le urez noroc in viata si spun o rugaciune (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, despre parteneriatul civil: Daca dau peste doi homosexuali la starea cuvila, ii imbratisez cu dragoste, le urez noroc in viata si spun o rugaciune (VIDEO)

Gigi Becali a declarat, marti, pentru Stirile B1 TV ca nu este atat de inversunat impotriva parteneriatelor civile intre persoane de acelasi sex, dar sa nu intre in biserica. in contextul in care. continuă pe B1

Gigi Becali l-a CERTAT iN DIRECT pe purtatorul de cuvant al BOR pe tema HOMOSEXUALILOR: Banescu nu are intelegere cat mine. Asta sa inteleaga, si el si toata lumea (VIDEO)

Gigi Becali l-a certat in direct, pe B1 TV, pe purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, cu privire la oficializarea parteneriatului civil. Reprezentantul BOR a explicat in cadrul.

Parteneriatul civil, in parlament: cuplurile gay si hetero vor avea de castigat

Referendumul a fost un esec rasunator atat pentru PSD, cat si pentru Biserica Ortodoxa din Romania. Din acest motiv, o lege referitoare la parteneriatul civil va ajunge in parlament mai repede decat ne asteptam, iar cuplurile gay vor putea intra in legalitate. La ora actuala, legislatia din Romania nu este benefica pentru persoanele care au [] .

Parteneriatul Civil reaprinde razboiul care abia s-a incheiat. PSD si Biserica Ortodoxa, in tabere separate

Mai multi parlamentari au anuntat depunerea pe agenda Parlamentului a unei legislatii pentru parteneriatul civil, o decizie oportuna dupa rezultatul de la referendum dupa cum considera specialistii, insa una ce risca sa antagonizeze vechiul aliat, Biserica Ortodoxa.

PSD: Proiectul privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de parteneriat.

Gigi Becali face gargara la referendum: Fac trei luni de puscarie si votez din nou si din nou

Codrut Baciu, observator la vot in Voluntari, a scris, pe Facebook, ca Gigi Becali, dupa ce a votat sambata la referendum, a revenit si duminica la sectia de vot. Patronul FCSB s-a laudat ca e dispus sa voteze de mai multe ori pentru familia traditionala chiar daca risca puscaria, insa, ca de obicei, a ramas doar la vorbe, fara sa treaca la fapte.

Gigi Becali: Suntem CEL MAI PROST POPOR de pe fata globului pamantesc. Facem un alt referendum si cu asta basta!

Gigi Becali a rabufnit dupa ce la referendumul privind familia traditionala nu a fost intrunit pragul de participare pentru validare, la urne prezentandu-se doar 20,41% din cetatenii cu drept de.

Gigi Becali, hotarat sa apere familia traditionala: Fac trei luni de puscarie si votez din nou si din nou

Gigi Becali s-a prezentat si duminica la sectia de votare, dupa ce si-a exprimat sambata optiunea la referendumul privind redefinirea familiei. Codrut Baciu, observator la vot in Voluntari, a scris pe.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Gigi Becali, declaratie surprinzatoare: Fac trei luni de puscarie si votez din nou si din nou

Codrut Baciu, observator la vot in Voluntari, a scris, pe Facebook, ca Gigi Becali, dupa ce a votat sambata la referendum, a revenit si duminica la sectia de vot. Patronul FCSB s-a laudat ca e dispus sa.

REFERENDUM 2018. Gigi Becali le-a dat ordin fotbalistilor de la FCSB sa mearga la vot

Desi e unul din marii contestatari ai lui Liviu Dragnea, Gigi Becali s-a declarat un sustinator al referendumului si chiar a decis sa-si trimita jucatorii la vot Astfel, fotbalistii pregatiti de Nicolae.

Gigi Becali le-a dat ordin jucatorilor de la FCSB: Fotbalistii, trimisi sa voteze la referendum

Patronul FCSB Gigi Becali si-a trimis echipa la vot sambata seara, la o scoala aflata in vecinatatea statiei de metrou Aparatorii Patriei din Bucuresti. Fotbalistii pregatiti de Nicolae Dica nu vor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )