Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gigi Becali, dezamagit de rezultatele FCSB din amicale

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali, dezamagit de rezultatele FCSB din amicale

Infrangerile cu FC Voluntari si Academica Clinceni nu i-au picat deloc bine lui Gigi Becali, patronul echipei FCSB. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, doua mega-afaceri in aceasta vara! Loviturile care ii aduc 20 de milioane de euro

Gigi Becali este aproape sa dea doua mari lovituri pe piata transferurilor care sa-i aduca 20 de milioane de euro. Finantatorul lui FCSB a dezvaluit totul aseara, intr-o interventie la TV. Gigi Becali va castiga 20 de milioane de euro Patronul ros-albastrilor a dezvaluit noi detalii despre mutarile impresionante pe care le va face in .

Catalin Morosanu, ofertat sa devina bodyguardul lui Gigi Becali: Mi se ridicau figurile la cap

Gigi Becali si Catalin Morosanu ar fi putut lucra impreuna. Dupa ce a incheiat angajamentul cu Catalin Zmarandescu, patronul celor de la FCSB i-a propus la un moment dat luptatorului sa-i fie garda de.

Harlem Gnohere ar putea juca impotriva lui Neymar si Mbappe. O fosta campioana, interesata de serviciile jucatorului indepartat de Gigi Becali

Alungat de catre Gigi Becali, dorit in Franta, in Ligue 1. Harlem Gnohere 32 de ani) se afla in negocieri cu mai multe cluburi. Unul dintre ele este Lens, echipa care tocmai a promovat in primul.

Gigi Becali a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Marcel Vela: Ce i-a reprosat legat de biserici

Finantatorul FCSB s-a folosit de prilej si, sub pretextul unei urari de la multi ani de ziua ministrului de Interne, i-a cerut acestuia eliminarea unei masuri sanitare.

Gigi Becali, derapaj la televizor: Ce a spus despre interactiunile sale cu femeile

Patronul FCSB ramane un personaj grobian, care, inclusiv acum, cand fotbalul e intrerupt din cauza pandemiei, reuseste sa surprinda neplacut in aparitiile sale publice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )