Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gigi Becali, in extaz! A dat lovitura la FCSB, in sfarsit

Playtech Playtech,
Gigi Becali, in extaz! A dat lovitura la FCSB, in sfarsit

Recunoscut pentru criticile pe care le aduce jucatorilor dupa meciurile mai putin reusite, Gigi Becali a avut si o exceptie. Este vorba despre portarul Andrei Vlad, care s-a intrecut in gafe in ultimele doua sezoane. Doar ca tanarul goalkeeper a scapat mai de fiecare data de critici. Ba mai mult, a primit de fiecare data . continuă pe Playtech

FOTO Gigi Becali isi musca buzele: FCSB, rapusa de echipa cu cel mai gras fotbalist din Liga I!

Dupa un debut fulminant de sezon, cu trei victorii cu 3-0 cu Astra, Shirak si Viitorul, luna de miere a antrenorului Toni Petrea s-a incheiat. De acum, ramane de vazut cand si cum se va lovi de furia latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali da lovitura de milioane de euro. Banii sunt deja pregatiti

Gigi Becali asteapta sa dea un tun pe bani multi in aceasta perioada de transferuri. Au fost discutii cu Norwich pentru transferul lui Dennis Man, dar formatia retrogradata in Championship a refuzat sa dea 15 milioane de euro. Pana la urma Florinel Coman este cel care a convins cu adevarat. in special datorita evolutiei foarte .

Digisport: S-a certat de multe ori cu Gigi Becali, dar crede ca FCSB e continuatoarea morala a Stelei!

Valeriu Rachita, fostul jucator si capitan de la Steaua, care a evoluat in trei mandate la formatia din Ghencea, si-a exprimat opinia in ceea ce priveste disputa dintre FCSB si CSA Steaua Bucuresti.

Gigi Becali e furios si renunta la tot: Va rog din suflet sa ma lasati. Nu mai am

Inimaginabilul s-a produs. Gigi Becali, omul care isi petrecea jumatate din timp la televizor, anunta ca renunta la aparitiile publice. Patronul celor de la FC FCSB spune ca este dezamagit de nivelul foarte scazut in care a ajuns presa. A anuntat ca interviul pe care l-a acordat celor de la Cancan. ro este ultima sa interventie .

Gigi Becali a ajuns la epuizare: Sunt scarbit de tot. Am dat block tuturor, am renuntat la televizor

Gigi Becali este unul dintre cele mai mediatizate persoane publice din Romania postdecembrista. Politica, actele sale caritabile si mai ales, fotbalul l-au adus in atentia presei, de-a lungul ultimilor doua-trei de.

Fratii Dedeman, poveste nestiuta de viata. Prin ce au trecut, de fapt, cei doi si cum au dat lovitura dupa criza

Fratii Dedeman au reusit sa-l transforme compania pe care o conduc in liderul pietei de bricolaj. Numele companiei este unul din cele mai cunoscute de pe piata romaneasca de profil. Fratii Dedeman, poveste nestiuta de viata Pentru fratii Dedeman, pe numele lor real, Dragos si Adrian Paval, nivelul pe care l-au atins este impresionant, mai .

Ciprian Tatarusanu a dat lovitura! Ce salariu va avea la AC Milan

Ciprian Tatarusanu a dat lovitura pe final de cariera! Portarul nationalei de fotbal a Romaniei s-a inteles cu AC Milan, echipa la care va castiga bani frumosi. Presa din Italia a anuntat salariul.

Gigi Becali, dat disparut!

Patronul FCSB lipseste de o buna perioada din peisajul mediatic, iar acest lucru pare ca face parte dintr-o strategie a omului de afaceri. De ce tace latifundiarul? Milionarul din Pipera,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )