Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gigi Becali a fost inclus in topul celor mai nebuni patroni din fotbalul mondial

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a fost inclus in topul celor mai nebuni patroni din fotbalul mondial

Gigi Becali a fost inclus de jurnalistii elvetieni in topul celor mai nebuni patroni din fotbalul mondial. in 2003 a fost ales presedinte al celui mai bun club din Romania,. continuă pe Antena3

Castiga milioane de dolari si se afla in topul celor mai bine platite actrite de televiziune. Cine este in fruntea clasamentului

Sofia Vergara,protagonista serialului Modern Family, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune in 2017, pentru al saselea an la rand. Aceasta se.

Topul celor mai bine platite actrite de televiziune: aceeasi actrita, pe primul loc de sase ani

Revista Forbes au publicat marti topul anual al celor mai bine platite actrite din industria de televiziune, iar o celebra actrita columbiana se mentine in fruntea clasamentului cu venituri de 41 de milioane de dolari.

Topul celor mai nesanatoase tari din lume, dupa consumul de alcool, tutun si gradul de obezitate

Un studiu britanic a analizat datele furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a stabilit un top al tarilor cu cel mai mare consum de alimente nesanatoase si alcool.

Gigi Becali se uita aseara la televizor, cand brusc, a inceput sa planga. Ce a vazut patronul Stelei

Gigi Becali a vorbitdespre disputa de la PSG dintre Cavani si Neymar si a spus ca faza cu impacarea celor doi, imediat dupa ce brazilianul a marcat contra lui Bayern, 3-0, l-a emotionat pana la.

Vlad Dragomir a fost inclus pentru prima data in lotul tunarilor; Wenger l-a comparat cu cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League

In varsta de 18 ani, mijlocasul Vlad Dragomir a fost inclus in lotul lui Arsenal pentru meciul din Europa League impotriva celor de la BATE Borisov. Arsene Wenger, antrenorul tunarilor, a declarat ca stilul lui Dragomir ii aminteste de cel al lui Jack Wilshere, cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League 16 ani si 256 de zile).

Ce facultati iti cresc sansele de a deveni miliardar, potrivit unui studiu bazat pe topul Forbes al celor mai bogati oameni

Un studiu a scos la iveala faptul ca majoritatea celor mai bogati oameni din lume au absolvit studii superioare, insa domeniul ales de acestia a jucat si el un mare rol in cresterea capitalului.

Florentin Petre, mesaj emotionant pentru Gigi Becali: Nu mi-a fost dat niciodata sa intalnesc atata bunatate!

Florentin Petre, fostul capitan al luiDinamo, a transmis un mesaj public de multumire luiGigi Becali, finantatorulFCSB, dar si sotiei luiLaurentiu Reghecampf,Anamaria Prodan, pentru fa.

Un mare simbol dinamovist ii multumeste public lui Gigi Becali. El si Anamaria Prodan sunt binefacatorii mei

Florentin Petre, fost jucator al lui Dinamo si al echipei nationale, a fost diagnosticat cu virusul hepatic C, dar a reusit in cele din urma sa iasa invingator din lupta cu boala.

Unde se situeaza Romania in totul celor mai competitive state din lume

Romania a scazut in topul celor mai competitive 137 de state din lume, cu sase pozitii fata de anul trecut, ocupand locul 68, sub Bulgaria si Ungaria, dar peste Croatia si Grecia, potrivit unui raport al Forumului Economic Mondial WEF), transmit Kyodo si Reuters.

Topul celor mai nesanatoase tari din lume: pe ce loc se afla Romania, unde o persoana fumeaza in medie 1.600 de tigari pe an

Acoolul, tigarile si obezitatea plaseaza statele din Europa de Est printre cele cu cei mai nesanatosi locuitori. Iata, asadar, care sunt cele mai nesanatoase tari din lume si unde se afla Romania pe lista.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )