Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Playtech Playtech,
Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Gigi Becali continua sa surprinda si sa faca gesturi umanitare. Dupa donatia substantiala pentru Spitalul Matei Bals, Gigi Becali a facut un gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale Donatia . continuă pe Playtech

Gigi Becali a marturisit ca este sunat de multi batrani. Ce i-au transmis acestia

Gigi Becali a dezvaluit ca este sunat de batrani care ii cer mancare, iar finantatorul FCSB-ului sustine ca a format o echipa pentru a ajuta persoanele varstnice. Becali va furniza masti spitalelor din Craiova si Caracal.

Victor Ciutacu, mai dur ca niciodata la adresa lui Gigi Becali dupa acuzele cu donatiile catre spitale. Poate iti traduc sclavetii tai

Jurnalistul Victor Ciutacu a iesit in spatiul public cu un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali, dupa acuzele acestuia legate de donatiile catre spitale. Finantatorul FCSB s-a luat de antrenorul Cosmin Olaroiu, caruia i-a reprosat ca nu a dat bani la spitale. Victor Ciutacu, mai dur ca niciodata la adresa lui Gigi Becali dupa .

Gigi Becali s-a lamurit si renunta la ideea reluarii antrenamentelor prea curand

Implicat activ cu sprijin financiar pentru spitale in lupta cu noul virus gripal COVID-19, Gigi Becali spune ca in aceste momente fotbalul a trecut pe plan secund.

Gigi Becali vrea sa preia fraiele pandemiei: Vin eu!

Parca nu este destul de dura epidemia de coronavirus, ca noi fiori reci iti vin pe spate cand citesti declaratiile de mai jos ale lui Gigi Becali. Suntinsa si parti bune.

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este .

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

Veste trista pentru parintii care stau acasa cu cei mici! De ce vor primi mai putini bani in luna aprilie

Potrivit legii promulgate de presedintele Klaus Iohannis, parintii au dreptul sa stea acasa in perioada in care scolile si gradinitele sunt inchise in contextul prevenirii si combaterii coronavirusului, cat si in alte situatii in care unitatile de invatamant sunt inchise temporar. Care sunt prevederile proiectului de lege adoptat de presedinte Proiectul de legea fost adoptat .

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )