Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gigi Becali i-a dat sotiei 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a socat, pur si simplu

Playtech Playtech,
Gigi Becali i-a dat sotiei 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a socat, pur si simplu

Gigi Becali nu se uita la bani mai ales cand e vorba despre familie sau fapte bune. Patronul FCSB i-a dat sotiei 30. 000 de euro pentru shopping. Ce replica i-a dat mama copiilor sai cand a vazut despre ce suma e vorba? Replica sotiei lui Gigi Becali dupa ce acesta i-a dat 30. 000 de euro . continuă pe Playtech

Gigi Becali, teapa de 300.000 de euro. Ce a patit patronul lui FCSB, chiar acum

Celebrul afacerist a luat o teapa imensa de nu mai putin de 300. 000 de euro. in ce postura se afla acum patronul lui FCSB? Fanii acestuia sunt extrem de ingrijorati de cele petrecute. Gigi Becali, tepuit cu 300. 000 de euro. Cum s-a intamplat asta? Gigi Becali a fost tepuit aspru de rusi. Acesta a comandat .

Numele lui Gigi Becali, implicat intr-o escrocherie. Cum functioneaza totul

Momente dificile pentru Gigi Becali. Latifundiarului i-a fost furata identitatea pe Facebook. Indivizi fara scrupule au deschis trei conturi pe cunoscuta retea de socializare si au promis in numele sau premii in valoare de sute de mii de euro.

DigiSport: Ce i-a zis presedintele Ramon Calderon translatorului, cand Gigi Becali l-a murdarit cu gem si i-a strigat hermano de sangre

In 2006, Real Madrid a venit la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, din grupele UEFA Champions League. Spaniolii au castigat clar, cu 4-1, dar cel care a tinut primele pagini ale publicatiilor internationale a fost Gigi Becali.

De ce a renuntat Gigi Becali la aparitiile publice. Primul interviu dupa 4 luni

Gigi Becali, finantatorul FCSB, si-a schimbat comportamentul, evitand pe cat posibil aparitiile mediatice. Recent, latifundiarul din Pipera a facut primele declaratii, dupa 4 luni in care a disparut din.

UniCredit Bank si HeidelbergCement Romania sustin Asociatia Volunteer for Life cu 60.000 euro pentru construirea unui spital modular de primit urgente la Piatra Neamt

In contextul in care situatia medicala actuala continua sa puna presiune asupra sistemului medical in ceea ce priveste resursele destinate ingrijirii pacientilor COVID-19, UniCredit Bank si HeidelbergCement Romania sprijina Asociatia Volunteer for Life cu 60. 000 euro pentru construirea unui spital modular necesar extinderii Unitatii de Primiri Urgente UPU SMURD si a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Neamt, conform unui comunicat trimis redactiei.

Mai multe asociatii cer alocarea a 4 miliarde euro pentru eficienta energetica, in Planul National de Redresare si Rezilienta

Unsprezece asociatii profesionale si patronale din domeniul eficientei energetice a cladirilor solicita majoritatii guvernamentale care se creeaza in aceste zile rediscutarea Planului National de Redresare si Rezilienta. Mai exact, cer alocarea prin Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) a 4 miliarde de euro pentru eficienta energetica a cladirilor. Asociatiile spun ca suma este echivalenta cu proportia de emisii de gaze cu efect de sera ce revine sectorului cladirilor.

Luminita Becali, aparitie rara in public. Cum a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali in Bucuresti, soferul a comis-o

Luminita Becali, sotia lui Gigi Becali a avut o aparitie rara in public. Cum a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali in Bucuresti, in timp ce soferul ei incalca regulile de circulatie, vedeti in articolul de mai jos. Luminita Becali, surprinsa in timp ce merge la biserica. Soferul a incalcat regulile de circulatie. Putea ramane .

21 milioane euro pentru modernizarea Universitatii Tehnice Cluj-Napoca

Institutia de invatamant superior se va moderniza printr-un imprumut obtinut pentru o perioada de 25.

Sprijin din partea Bancii Europene de Investitii in valoare de 21 milioane Euro pentru Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Banca Europeana de Investitii BEI) s-a angajat sa sustina programul de modernizare a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca UTCN) printr-un imprumut in valoare de 21 milioane Euro, acordat pe o perioada de 25 de ani. imprumutul este garantat de Fondul European pentru Investitii Strategice, nucleul planului de investitii pentru Europa - cunoscut si caPlanul Junker si este acordat in cadrul programului Romania Higher Education Programme Loan, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )