Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigi Becali, inclus intr-un top rusesc al celor mai scandalosi patroni din fotbalul mondial

B1 B1,
Gigi Becali, inclus intr-un top rusesc al celor mai scandalosi patroni din fotbalul mondial

Gigi Becali nu este uitat de presa internationala nici dupa gratii. Jurnalistii rusi l-au inclus intr-un top al celor mai scandalosi patroni din fotbalul mondial. Mai mult, in articolul postat pe cel mai mare. continuă pe B1

Ce a patit Gigi Becali dupa masa de Craciun.

Gigi Becali nu a fost ocolit de probleme nici de Craciun. Latifundiarul din Pipera s-a simtit rau dupa ospatul din 25 decembrie. Inainte de finalul anului, Gigi Becali a fost vizitat in inchisoare de omul sau de incredere Ionut Lutu si de managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, informeaza B1TV. Cei doi au mers sa discute despre strategia de trasnferuri din 2014. Inainte de a primi vizita celor doi, latifundiarul din Pipera a dat pe la spitalul penitenciarului Poarta alba. Si asta pentru ca, .

Gigi Becali a depus o noua cerere de eliberare din inchisoare, la Tribunalul Constanta

Gigi Becali a facut o noua cerere de eliberare din inchisoare. De aceasta data, latifundiarul din Pipera invoca motive medicale. Potrivit avocatului lui Becali, Bogdan Vlad, cererea a fost inregistrata la.

Gigi Becali cere intreruperea pedepsei pe motive medicale. Latifundiarul a depus o noua cerere de gratiere

Gigi Becali a facut inca o cerere de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale. Cererea a fost depusa la Tribunalul Constanta pe 30 decembrie. Si fiica cea mare a lui Gigi Becali a incearcat.

Gigi Becali AR PUTEA FI ELIBERAT. Vezi de ce

Fiica cea mare a lui Gigi Becali incearca sa-si aduca tatal acasa. Teodora Becali a formulat o cerere de gratiere, pe care a trimis-o presedintelui Traian Basescu. Este cea de-a treia cerere de gratiere.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )