Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gigi Becali l-a dat afara pe Nicolae Dica de la Steaua

Antena3 Antena3,
Gigi Becali l-a dat afara pe Nicolae Dica de la Steaua

Scandal in toata regula la Steaua, dupa esecul de pe teren propriu in fata celor de la CFR Cluj, 0-2. Batjocura nu-mi place. N-a fost diferenta mare pe teren: noi am ratat, ei au marcat. Jucatorii mei. continuă pe Antena3

Gigi Becali il da afara pe Nicolae Dica de la Steaua

Scandal in toata regula la Steaua, dupa esecul de pe teren propriu in fata celor de la CFR Cluj, 0-2. Batjocura nu-mi place. N-a fost diferenta mare pe teren: noi am ratat, ei au marcat. Jucatorii mei.

Varianta-soc la Steaua in locul lui Nicolae Dica. Becali pune la cale un come back de senzatie

Rezultatele dezamagitoare si faptul ca CFR s-a distantat la 6 puncte par sa fie elementele care il determina pe Gigi Becali sa-l inlocuiasca pe Dica, dupa un an si jumatate petrecut la cea mai titrata.

Mihai Stoica, jalnic: Gigi Becali a povestit cum vorbea Meme despre Nicolae Dica! Stim si cine poate veni antrenor la FCSB

Mihai Stoica e omul care, candva, a spus ca prefera sa locuiasca intr-o cutie de carton decat sa mai lucreze cu Gigi Becali, Apoi, s-a dus in genunchi la latifundiarul din Pipera si a devenit pres in fata acestuia.

Secretarul general al FRF a sesizat Comisia de Disciplina si Etica dupa declaratiile de joi ale lui Gigi Becali

Secretarul general al FRF, Radu Visan, a transmis, vineri, o sesizare Comisiei de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal, in urma declaratiilor lui Gigi Becali in calitate de oficial asimilat clubului FCSB) cu privire la o eventuala obligatie de a face o echipa feminina la FCSB.

Gigi Becali, vedeta negativa la CNN! Reactia ingrijoratoare a UEFA la scandalul misogin provocat de fostul oier

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, face iar valuri in presa internationala. Ca de obicei, motivul este unul negativ.

Declaratiile care AU ULTRAGIAT o lume intreaga: CNN a facut un articol amplu despre Gigi Becali, dupa afirmatiile sexiste despre fotbalul feminin, si a cerut reactia UEFA

Gigi Becali a recidivat cu noi declaratii sexiste, acesta fiind deja cunoscut pentru discriminarile de mai multe feluri pe care le-a facut. Lumea internationala n-a putut ramane indiferenta la afirmatiile.

Gigi Becali, declaratie scandaloasa la adresa femeilor: Madularele lor nu sunt facute pentru fotbal, tate, altele si altele

Gigi Becali a declarat ca se va retrage din fotbal daca UEFA il va obliga sa faca o echipa feminina la FCSB. El considera ca fotbalul si boxul nu sunt potrivite pentru femei, deoarece aceste sporturi le.

Aproape tot managementul Transelectrica a fost dat afara

Aproape tot managementul Transelectrica, transportatorul national de energie electrica, a fost dat afara, in locul celor 4 membri ai directoratului fiind numite 5 persoane. Se revocadin calitatea de.

Cristian Tudor Popescu, atac dezlantuit la Klaus Iohannis: Dancila l-a dat afara!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dezlantuit la adresa prestatiei presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta de guvern de joi. Dancila l-a dat afara pe domnul Iohannis.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )