Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gigi Becali: Il mai las un meci pe Vintila sa faca el tot

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Il mai las un meci pe Vintila sa faca el tot

Dupa remiza cu Chindia din ultima etapa a sezonului regular, Gigi Becali anunta ca si-a pierdut rabdarea cu antrenorul Bogdan Vintila si a anuntat public ca-l mai lasa pe acesta sa decida la echipa doar un meci. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, suparat ca bancile nu vor sa-i mai tina milioanele de euro in cont

Din cauza anchetelor DNA, Gigi Becali trebuie sa-si mute toti banii pe care ii are la una dintre cele mai cunoscute banci din Romania, milionarul fiind extrem de suparat pentru ca toate celelalte banci la care a apelat au refuzat sa-i deschida un cont.

Gigi Becali, acuzat ca a finantat FCSB cu bani din despagubirea frauduloasa!. Ce apare in documentul DNA

Gigi Becali este in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, fiind obligat sa-si explice tranzactiile. Furios de cerintele fara temei ale autoritatilor, sustine ca doreste sa plece definitiv din Romania. Gigi Becali, acuzat ca a finantat FCSB cu bani din despagubirea frauduloasa! Noi tensiuni pentru familia lui Becali! Latifundiarula fost nevoit de curandsa-si mute toate conturile, inclusiv .

Digisport: Se ingroasa gluma! FCSB, implicata de Gigi Becali in spalare de bani? DNA acuza!

Gigi Becali 61 de ani) a dezvaluit, zilele trecute, intr-o interventie iN DIRECT la Digi Sport, ca ia din nou in calcul varianta de a pleca din tara, dupa ce o banca i-a spus ca nu-i mai poate tine banii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )