Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, mesaj transant pentru Laurentiu Reghecampf: El face ce zic eu!

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, mesaj transant pentru Laurentiu Reghecampf: El face ce zic eu!

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Reghecampf, dupa egalul cu Villareal. Patronul Stelei spune totusi ca mai important va fi meciul cu CSU Craiova din etapa urmatoare decat partida de azi cu. continuă pe Antena3

Laurentiu Reghecampf: Sunt multumit, bine ca am revenit

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, si-a laudat jucatorii, dupa remiza 1 - 1 cu Villareal. Sunt multumit de atitudine, bine ca am revenit si am reusit sa egalam. Indiferent de rezultatul din.

Gigi Becali a dat lovitura in instanta, dupa sase ani

Dupa sase ani de procese, Gigi Becali a dat lovitura in instanta. FInantatorul Stelei a castigat procesul pentru un teren pe care statul i l-a luat pentru construirea Pasajului Pipera. Latifundiarul.

Gigi Becali, aproape de a primi circa un milion de euro de la stat, dupa ce a castigat procesul impotriva Primariei Capitalei: N-au vrut sa plateasca jumatate din bani, acum sa-mi plateasca dublu! (VIDEO)

Gigi Becali e foarte aproape de a primi aproximativ un milion de euro de la statul roman. Afaceristul a castigat procesul prin care cere despagubirile pentru un teren care i-a apartinut si pe care.

Numele lui Gigi Becali, in scandalul ambulantelor: M-au sunat calugarii de la Muntele Athos si mi-au spus ca un calugar e la un spital din Salonic si ca este foarte grav si ca vrea sa vina in Romania (VIDEO)

Tratament preferential pentru romanii cu bani. Cei care isi doresc ca ambulanta sa ajunga mai repede si apoi sa ii transporte la un spital din strainatate, trebuie sa fie pregatiti sa.

Seful agentiei Papaya, despre clipul Ambasadei Rusiei: Nu te poti folosi de o campanie romaneasca pentru a-ti face propaganda si denigra

Robert Tiderle, seful Papaya, agentie care a lansat in luna august campania si videoclipul Cumintenia Pamantului - Ultimul tren, in paralel cu cele realizate de Ministerul Culturii, a declarat pentru News. ro ca filmul scurt publicat luni de Ambasada Rusiei, care contine si cateva imagini din cel realizat de publicitari, este unul de propaganda si denigrator, iar ministerul ar trebui sa reactioneze.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )