Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gigi Becali va munci la Academia nasului Gica Hagi. Penitenciarul Poarta Alba confirma contractul de prestari servicii dintre cele doua institutii

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali va munci la Academia nasului Gica Hagi. Penitenciarul Poarta Alba confirma contractul de prestari servicii dintre cele doua institutii

Penitenciarul Poarta Alba a confirmat incheierea unui contract cu SC Fotbal Club Viitorul SA, care functioneaza in cadrul Academiei Gheorghe Hagi. continuă pe Adevărul

Gigi Becali iese din inchisoare: s-a angajat la Academia lui Hagi impreuna cu alti cinci detinuti. Cate ore va munci

233 de zile au trecut de cand Gigi Becali a intrat in inchisoare, la 20 mai 2013. Latifundiarul din Pipera mai are de ispasit doi ani si 10 luni din pedeapsa sa de trei ani si jumatate, insa ce a fost mai greu se pare ca a trecut pentru patronul Stelei.

Gigi Becali: Hagi m-a eliberat

Este o chestiune de zile pana cand Gigi Becali va lucra la clubul lui Gica Hagi, Viitorul Constanta. Regele i-a pregatit lui Becali deja o camera si un birou pentru programul de lucru in cadrul regimului deschis pe care il va avea la Penitenciarul Poarta Alba. Becali va deveni rival al echipei sale de suflet, Steaua.

Gigi Becali, angajat de Hagi la Viitorul Constanta.

Omul de afaceri Gigi Becali, incarcerat la Poarta Alba, va fi angajat de saptamana viitoare la echipa Viitorul Constanta, conform B1 TV. Becali va consilia echipa pe teme de fotbal. Presedintele clubului detinut de Gica Hagi, Paul Peniu, a anuntat ca sefii Penitenciarului Poarta Alba au acceptat cererea de angajare facuta de Viitorul Constanta, conform SportRo. Citeste si: Becali a facut o noua cerere de eliberare Sunt increzator ca, incepand de saptamana viitoare, domnul Becali va lucra .

Gigi Becali, consilier pe teme de fotbal la Viitorul Constanta

Gigi Becali va incepe de saptamana viitoare munca la echipa Viitorul Constanta pe care vrea sa o ajute sa ramana in Liga I. Potrivit SportRo, patronul Stelei va ocupa functia de consilier pe teme de fotbal.

Mama lui Gigi Becali se roaga pentru fiul ei. Vezi ce mesaj i-a transmis lui Basescu

Sa-l elibereze, ca si el stie rolul de parinti. Este mesajul mamei lui Gigi Becali pentru presedintele Traian Basescu. Ea a mers astazi la biserica si s-a rugat ca cererea de gratiere depusa de fiica cea.

Alegerile FRF - Acuze dure la adresa lui Gica Popescu si Gica Hagi: Au mituit asociatiile judetene

Gica Popescu si Gica Hagi sunt acuzati de o persoana cu drept de vot la alegerile FRF de pe 5 martie ca au mituit asociatiile judetene pentru ca Baciul sa primeasca sufragii. Popescu spera sa devina presedinte al Federatiei, iar Hagi antrenor pentru un proiect ce va dura 10 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )