Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gigi Becali, permisie de 5 zile pentru a iesi din penitenciar: Aflat in libertate, acesta a cumparat o icoana cu Iisus Hristos

B1 B1,
Gigi Becali, permisie de 5 zile pentru a iesi din penitenciar: Aflat in libertate, acesta a cumparat o icoana cu Iisus Hristos

Chiar daca toata lumea s-a straduit sa tina secret faptul ca Gigi Becali a primit permisia de 5 zile pentru a iesi din penitenciar, paparazzi l-au surprins pe latifundiarul din Pipera in timp ce se plimba. continuă pe B1

Gigi Becali, permisie pentru a parasi inchisoare cinci zile. Cum isi petrece timpul

Gigi Becali petrece cinci zile in Capitala, dupa ce i s-a aprobat cererea de permisie de la penitenciarul Poarta Alba, informeaza B1TV. Patronul Stelei va sta pana duminica in Capitala.

Gigi Becali este acasa, alaturi de familie

Gigi Becali este acasa, alaturi de familie. Omul de afaceri a primit o permisie de cateva zile, pe care o petrece relaxat, alaturi de sotie, de fiicele si de mama sa. Becali a mers in Parcul Herastrau, a luat.

Marea Britanie ar pierde 84 de miliarde de dolari pe an, daca ar iesi din Uniunea Europeana

Marea Britanie ar putea pierde pana la 56 de miliarde de lire sterline 84 de miliarde de dolari) pe an pana in 2030, daca va iesi din Uniunea Europeana, potrivit unui raport publicat ieri de centrul de reflectie Open Europe, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

DNA: Control judiciar pentru primarul din Pascani, Dumitru Pantazi

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, pentru fapte de cand acesta era viceprimar al municipiului si asociat al Agrocomplex Lunca Pascani.

Corpul de Control al Prim Ministrului sa cerceteze selectia AFM pentru proiectele din programul de constientizare

Partidul Verde sustine sesizarea realizata de Coalitia pentru Mediu din Romania prin care solicita Corpului de Control al Prim Ministrului sa cerceteze modul in care au fost selectate proiectele din programul de constientizare in valoare de 20 de milioane de lei de catre Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

Viata de infractor in Romania: Gigi Becali, surprins in Herastrau. Peste patru zile poate fi eliberat conditionat

In asteptarea verdictului in ceea ce priveste eliberarea sa conditionata, patronul Stelei s-a relaxat la un restaurant din Capitala.

Fermierii, asteptati sa depuna primele proiecte pentru finantare din noul PNDR. Cu ce noutati vine programul de fonduri europene pentru agricultura 2014-2020

Fermierii sunt asteptati, incepand de miercuri, sa depuna primele propuenri de proiecte pentru a primi finantari europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, a anuntat Ministerul Agriculturii. 3 masuri din PNDR a lansat, momentan, Ministerul Agriculturii, in conditiile in care Romania a obtinut doar un acord de principiu pentru doua dintre ele, intregul PNDR aflandu-se inca in analiza Comisiei Europene in vederea aprobarii. HotNews va prezinta cele mai importante aspecte ale noului PNDR.

DIICOT a descoperit o organizatie ce importa ilegal inlocuitor tutun pentru narghilea din Dubai si EAU

Procurorii DIICOT au efectuat 8 perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetele limitrofe, pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in infractiuni de evaziune fiscala, folosire de acte nereale la autoritatea vamala, fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )