Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali recunoaste ca meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: Ma bucur pentru nasul meu! Ma temeam ca vom egala

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali recunoaste ca meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: Ma bucur pentru nasul meu! Ma temeam ca vom egala

Dupa ce Steaua a pierdut lamentabil cu Viitorul Constanta, pe teren propriu, in campionat, patronul Gigi Becali a dat de inteles ca elevii lui Reghecampf s-au dat la o parte pentru a facilita succesul pustilor lui Hagi in speranta salvarii de la retrogradare. continuă pe Adevărul

Forum Steaua - Viitorul: La pariuri Viitorul e favorita pe terenul campioanei. Cel mai mare blat din istoria fotbalului

Discutie incinsa pe meciul Steaua - Viitorul. Apasati pentru a citi comentariile si a scrie si voi. Se salveaza Hagi de la retrogradare pe terenl Stelei: .

Gigi Becali: Sunt fericit. S-a intamplat o chestie de bun simt, de omenie

Infrangerea suferita de Steaua, scor 2-5, pe teren propriu cu Viitorul Constanta l-a facut fericit pe Gigi Becali, care a explicat ca ce s-a intamplat in Ghencea a fost ceva normal, de omenie. Becali a exclus posibilitatea unui blat.

Steaua - Viitorul Constanta, echipele de start (LIVE 20:30)

Iata echipele de start de la meciul din Liga 1 Steaua - Viitorul Constanta LIVE 20:30). Primul 11 al echipei este format in majoritate din rezerve, titularii de drept fiind in vacanta.

Ultima ora: Becali a incercat sa fuga din tara. Politia l-a oprit pe aeroport si risca inchisoarea intr-un nou dosar

Gigi Becali a incercat sa paraseasca Romania, duminica seara in jurul orei 23:00, imediat dupa meciul Steaua-Viitorul Constanta, cu putine ore inaintea verdictului pe care il asteapta din partea Curtii Supreme in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Istoric: Vedeti aici istoricul Dosarului sechestrarii de persoane in care Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Ultima ora: Becali a incercat sa fuga din tara. Politia l-a oprit pe aeroport

Gigi Becali a incercat sa paraseasca Romania, duminica seara, imediat dupa meciul Steaua-Viitorul Constanta, cu putine ore inaintea verdictului pe care il asteapta din partea Curtii Supreme in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Dragomir: Nu, nici vorba de aranjament. Becali nu stie sa minta

Dumitru Dragomir spune ca nu a vazut meciul Steaua-Viitorul si ca a urmarit doar golurile, in opinia sa goluri imparabile. Seful Ligii Profesionsite de Fotbal baga mana in foc ca nu a fost blat, dar spune ca Laurentiu Reghecampf a facut o declaratie nefericita.

Liga 1 LIVE Steaua - Viitorul Constanta 2-5

Onlinesport. ro transmite in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

Asa am trait LIVE Steaua - Viitorul Constanta 2-5

Onlinesport. ro a transmis duminica in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

Liga 1 LIVE Steaua - Viitorul Constanta 0-1

Onlinesport. ro transmite in direct singura partida a zilei din cadrul Etapei 32 a Ligii 1, meciul disputat in Ghencea intre Steaua si Viitorul Constanta.

Motivul pentru care meciul Steaua-Brasov ar putea inregistra un nou record de asistenta pe Arena Nationala

Steaua a pus in vanzare in aceasta saptamana biletele de acces la meciul cu FC Brasov din ultima etapa a campionatului. Desi mai sunt doua saptamani pana la acel duel, aproape 45. 000 de bilete au fost cumparate de fanii echipei lui Reghecampf.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )