Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gigi Becali si-a mai cumparat inca o echipa de fotbal

Antena3 Antena3,
Gigi Becali si-a mai cumparat inca o echipa de fotbal

Becali si-a facut planul B pentru situatia in care lucrurile se complica in instanta pentru FCSB. Astfel, din informatiile Sport. ro, Gigi Becali s-a inteles cu Imad Mohamad Kassas,. continuă pe Antena3

Gigi Becali anunta un nou transfer pentru FCSB

Nicolae Dicaii va lui locul lui Laurentiu Reghecampf pe banca celor de la FCSB si Gigi Becali i-a promis inca de la negocieri ca va intari serios echipa. Dupa cel-a semnat pe Ionut.

Cine este noul antrenor al Stelei. Gigi Becali a facut anuntul

Finantatorul FCSB Gigi Becali a anuntat, luni, la resedinta sa din Aleea Alexandru, ca s-a inteles cu Nicolae Dica pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat pana acum de Laurentiu.

Gigi Becali, mutare surpriza! Pe cine a contactat pentru postul de antrenor pentru FCSB

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminica, ca l-a contactat pe Nicolae Dica sa preia postul de antrenor in cazul in care Laurentiu Reghecampf va pleca si a precizat ca discutiile sunt.

Gigi Becali a decis! Nicolae Dica este noul antrenor al FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat, luni, ca Nicolae Dica ii va lua locul tehnicianului Laurentiu Reghecampf, din urmatorul sezon. Dica este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la.

Palma pe care Hagi i-a dat-o lui Gigi Becali la zece ani dupa ce a fost dat afara din Ghencea. Ce i-a spus Regele in 2007 personajului care si-a batut joc de el

Gica Hagi nu doar ca a castigat campionatul in Romania, dar a reusit si sa-i dea o lectie de valoare si moralitate lui Gigi Becali.

Gigi Becali a anuntat cine va fi oficial noul antrenor al lui FCSB

Nicolae Dicava fi noul antrenor principal alFCSB-ului, insa acesta nu are inca licenta PRO asa ca are nevoie de un tehnician care sa stea pe banca langa el. S-a vehiculat.

Adevarul Live: Cum vrea sa-si invinga Gheorghe Hagi nasul la TAS. De ce demersul lui Gigi Becali e sortit esecului

Viitorul Constanta a castigat titlul in Liga I, conform Ligii Profesioniste de Fotbal, care sustine ca, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off. insa, potrivit parerii oficialilor FCSB si potrivit interpretarii regulamentului de catre ei, la egalitate de puncte trebuie sa se tina cont de toate rezultatele directe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )