Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali: Toni Grebla a venit la mine si mi-a spus sa fac un partid si sa salvez tara

B1 B1,
Gigi Becali: Toni Grebla a venit la mine si mi-a spus sa fac un partid si sa salvez tara

Gigi Becali a anuntat ca se intoarce in politica si a dezvaluit o convorbire cu actalul sef al Secretariatului General al Guvernului, Toni Grebla, care i-ar fi spus sa-si faca un partid ca sa salveze. continuă pe B1

Guvernul vrea sa transeze scandalul remanierii la Curtea Constitutionala. Toni Grebla: Daca raspunsul presedintelui e acelasi cu cel pe care l-am mai primit, nu avem dect sa sesizam CCR

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, luni, ca, daca seful statului va relua aceleasi motive pentru a invoca refuzul celor doi ministri, atunci Executivul nu poate decat sa sesizeze CCR pentru a constata existenta unui conflict juridic de natura constitutionala.

Gigi Becali: Am oferta de 30 de milioane de euro pentru Dennis Man

Patronul FCSB, Gigi Becali a afirmat ca are o oferta clara in valoare de 30 de milioane de euro, infomeaza news. ro. Transferul lui Man este mai aproape ca oricand. Lumea zicea ca eu sunt nebun cand am spus.

Gigi Becali: N-am de ce sa ma intalnesc cu Papa Francisc. Daca il vad nu-i pup mana. Eu nu pup mana decat la preoti ortodocsi (VIDEO)

Gigi Becali a declarat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 ca nu il intereseaza sa il intalneasca pe Papa Francisc, care va veni in Romania in luna mai. N-am.

LISTA LUI BECALI. Pe cine vrea sa aduca latifundiarul in noua sau partid: Eu vreau sa ajut, ca sa aiba tara asta niste politicieni, pentru ca eu cred ca nu mai are(VIDEO)

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa revina pe scena politica si sa-si faca un nou partid. Are si o lista de persoane pe care si le-ar dori in formatiunea sa, lista pe care a prezentat-o luni, in cadrul unei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )