Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gigi Becali, ultimele declaratii in libertate: Scriu o carte de religie, una de sport, muncesc si ies din inchisoare in sase luni (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, ultimele declaratii in libertate: Scriu o carte de religie, una de sport, muncesc si ies din inchisoare in sase luni (VIDEO)

GigiBecali a declarat, marti dimineata, in ultimele minute inainte de a se intoarce la Penitenciarul Poarta Alba, ca in maxim sase luni va iesi din inchisoare, dupa ce va scrie doua carti si va. continuă pe B1

Gigi Becali, ultimele declaratii in libertate: Scriu o carte de religie, una de sport, muncesc si ies din inchisoare in sase luni

GigiBecali a declarat, marti dimineata, in ultimele minute inainte de a se intoarce la Penitenciarul Poarta Alba, ca in maxim sase luni va iesi din inchisoare, dupa ce va scrie doua carti si va.

Primele imagini cu Gigi Becali in libertate. Finantatorul Stelei a fost eliberat pentru 24 ore

Update 11. 35 - Primele imagini cu Gigi Becali in libertate. Finantatorul Stelei a ajuns la locuinta sa din Pipera. ____________________________________Stirea initiala 11. 07Finantatorul echipei Steaua Bucuresti,.

Gigi Becali s-a intors in inchisoare cu gandul la libertate

Gigi Becali si-a incheiat permisia de 24 de ore acordata de Penitenciarul Poarta Alba, iar marti dimineata putin dupa ora 9 s-a prezentat din nou la locul de detentie din Judetul Constanta.

Gigi Becali e in Pipera, 24 de ore. UPDATE: Sedinta cu echipa Steaua la casa lui Becali

Gigi Becali se afla luni la casa din Pipera, dupa ce a primit 24 de ore de libertate.

Gigi Becali e in Pipera, 24 de ore

Gigi Becali se afla luni la casa din Pipera, dupa ce a primit 24 de ore de libertate.

Gigi Becali se intoarce in spatele gratiilor

Gigi Becali se intoarce in aceasta dimineata in spatele gratiilor. A plecat in jurul orei sase de la casa sa din Pipera. Nu inainte sa dea declaratii jurnalistilor. A spus ca si-a imbratisat fetele,.

Gigi Becali s-a intors in spatele gratiilor. Sunt un leu domesticit acum

Planuri mari pentru Gigi Becali la usa inchisorii Poarta Alba. Foarte increzator in el si cu o suita intreaga de ironii, a anuntat ca are un plan de iesi foarte repede din inchisoare. Becali s-a reintors.

Gigi Becali apeleaza la forte noi pentru a iesi din inchisoare

Gigi Becali cere ajutorul unui avocat portughez care, spera latifundiarul, il va scoate din penitenciar cat mai curand. Tratamentul inuman la care Becali sustine ca este supus in inchisoare, faptul.

Victor Ponta este de acord cu gratierea lui Gigi Becali: E dreptul presedintelui sa-l gratieze, daca va dori, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Buzau, ca, daca presedintele Traian Basescu va dori sa-l gratieze pe Gigi Becali, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv, seful Guvernului adaugand ca se bucura.

Gigi Becali, eliberat 24 de ore. Latifundiarul a mers acasa, dupa un an de inchisoare

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore si a plecat din Penitenciarul Poarta Alba, fiind obligat sa se intoarca la inchisoare marti, dupa expirarea.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )