Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gimnastele Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Antena3 Antena3,
Gimnastele Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, duminica, dupa ce a ajuns pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale. continuă pe Antena3

Gimnastica artistica: Echipa masculina a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa masculina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, dupa ce s-a clasat doar pe locul 5 in clasamentul final al turneului preolimpic din metropola braziliana.

Mesajul Catalinei Ponor dupa ce echipa Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce intentioneaza sa faca acum fosta mare campioana

Romania trece printr-un moment critic la gimnastica, atat echipa masculina cat si ea feminina ratand calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ne-am intors in timp 32 de ani: echipa masculina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la JO de la Rio

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei a ratat, sambata noapte, calificarea la Jocurile Olimpice, dupa ce s-a clasat pe locul 5 la turneul preolimpic de la Rio, de unde doar primele patru clasate ajung la Olimpiada.

Echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Romania nu va participa pentru prima data dupa 48 de ani

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat, duminica noapte, calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, fiind pe locul 5 dupa primele trei subdiviziuni, in conditiile in care doar primele patru clasate ajung la Olimpiada.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Olimpiada de la Rio, o premiera dupa aproape 50 de ani

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, duminica, dupa ce a terminat pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale turneul preolimpic, anunta Agerpres. Romania a participat cu echipa de gimnastica feminina la toate editiile Jocurilor Olimpice dupa 1968 Ciudad de Mexico). Gimnastica artistica este sportul care a adus Romaniei cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice - 25 de aur, 20 de argint si 26 de bronz.

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei rateaza calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Pentru prima data dupa 48 de ani, echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, duminica, dupa ce a ajuns pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale turneul preolimpic de la Rio, in conditiile in care doar primele patru clasate merg la Olimpiada, transmite Agerpres.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, pentru prima data dupa 48 de ani (VIDEO)

Zi neagra pentru sportul romanesc. Echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Olimpiada pentru prima data, dupa aproape 50 de ani. Fetele au terminat pe locul 5 turneul pre-olimpic , in.

Scrima: Malina Calugareanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Scrimera romana Malina Calugareanu s-a calificat, sambata, la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa ce a realizat un concurs excelent in turneul preolimpic individual de floreta de la Praga, informeaza Federatia Romana de Scrima.

Lupte: Alina Vuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, la categoria 48 de kilograme

Sportiva romana Emilia Alina Vuc s-a calificat, vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, disciplina lupte feminin, dupa ce a acces in finala categoriei 48 de kilograme din cadrul Turneului de calificare din Serbia, informeaza Mediafax citand informatii facute publice de CSA Steaua Bucuresti.

Echipa masculina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Noapte dezastruoasa pentru echipa masculina de gimnastica a Romaniei, care a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Gimnastii romani s-au situat pe locul 5 la turneul preolimpic de la Rio, de unde doar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )