Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gina Pistol, adevarul din spatele filmarilor de la Asia Express. Ce se intampla la Antena 1

Playtech Playtech,
Gina Pistol, adevarul din spatele filmarilor de la Asia Express. Ce se intampla la Antena 1

Competitia Asia Express a reusit sa-i tina pe jar pe mii de romani, atat prin emotiile traite de echipele concurente, cat si datorita jocurilor interesante care se desfasoara in timpul emisiunii. Gina Pistol, adevarul din spatele filmarilor de la Asia Express. Ce se intampla la Antena 1 Si daca orice telespectator traieste o doza de . continuă pe Playtech

Cine a castigat imunitatea la Asia Express. Echipa care a primit amuleta

In editia de ieri a emisiunii Asia Express, concurentii au avut parte de mai multe evenimente prin Filipine si Taiwan. Dar cea mai importanta a fost cursa pentru amuleta. Cine a primit 1. 000 de euro? Cine a castigat imunitatea la Asia Express? in editia de ieri, 22 martie, din celebra competitie Asia Express, s-a dat .

VIDEO Maria Buza si Lia Bugnar au parasit Asia Express: primele declaratii ale actritelor

In cea de-a 20-a editie a sezonului trei al emisiunii Asia Express, a avut loc o noua eliminare dupa ce ancora a fost de culoare rosie, iar actritele Lia Bugnar si Maria Buza au parasit competitia.

A treia echipa eliminata de la Asia Express. Telespectatorii Antena 1 au ramas uimiti

Eliminare fulger la Asia Express! Care a fost a treia echipa care a parasit cel mai aventuros show din Romania? Telespectatorii au ramas uimiti de intorsatura situatiei. A treia echipa eliminata de la Asia Express Din pacate, timpul trece, iar echipele se imputineaza! Asia Express se apropie de marele deznodamant cu fiecare editie difuzata. Cumpetitia .

Asia Express: Adda a ajuns pe mainile medicilor. Ce a patit concurenta de la Antena 1

In Asia Express, sezonul 3, episodul 17, Adda trece prin momente grele. Efortul depus in zilele anterioare isi spune cuvantul, astfel ca organismul ei se resimte. Iata ce s-a intamplat cu Adda. Asia Express: Adda a ajuns pe mainile medicilor Adda a marturist ca se simte foarte rau. Ma simteam foarte rau. Efectiv simteam cum .

Carmen Grebenisan, despre operatiile estetice. Prin ce a trecut concurenta Asia Express cand si-a marit bustul

Carmen Grebenisan, regina Instagramului si concurenta, alaturi de Alina Ceusean la Asia Express, a fost supusa in anul 2015 unei interventii de implant mamar, operatie pe care vedeta si-a dorit-o foarte mult. Carmen Grebenisan, despre operatiile estetice Carmne Grebenisan are doua interventii estetice: implant mamar si acid hialuronic in buze. Despre prima dintre interventii vedeta .

Ce se intampla, de fapt, la Asia Express. Razvan Fodor: Mor de suparare ca nu poate sa vada lumea tot

Au zece ani de casnicie si 13 ani de relatie, timp in care nu au mai fost niciodata despartiti cum s-a intamplat recent, la Asia Express, emisiunea de la Antena 1 in care noua echipe traiesc aventura vietii lor in Filipine si Taiwan. Ce a insemnat aceasta experienta pentru Razvan Fodor si pentru sotia sa, .

Gestul inexplicabil al lui Alex Abagiu, la Asia Express. Cum au reactionat colegii de la Antena 1

Dupa ce a renuntat la sansa de a avea mai multe avantaje in concurs, mai exact, dupa ce a renuntat la jocul in care putea castiga amuleta, Alex Abagiu si-a surprins colegii cu atitudinea sa. Acesta a avut si prima reactie publica in care si-a explicat gestul. in ce a constat proba la care a .

Capcana din spatele amanarii ratelor. Cum se pacalesc singuri cei mai multi romani

Cumpatarea reprezinta intotdeauna varianta optima cand vine vorba de siguranta financiara. Florin Citu atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor nu inseamna iertare! De aceea, recomandarea ministrului Finantelor este ca, atunci cand persoanele cu credite la banca vor inainta cererea de amanare a platii acestora, sa mearga initial pe o luna sau doua si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )