Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gina Pistol, aparitie de SENZATIE! A ARATAT MAI MULT DECAT TREBUIA... Fanii au fost iN DELIR (FOTO)

B1 B1,
Gina Pistol, aparitie de SENZATIE! A ARATAT MAI MULT DECAT TREBUIA... Fanii au fost iN DELIR (FOTO)

Gina Pistol a avut o aparitie de senzatie in timpul emisiunii Chefi la cutite. continuă pe B1

Ce mesaj fabulos le trimite o tanara din Brasov barbatilor care o claxoneaza. Asigurati-va ca masina valoreaza mai mult decat produc eu

Tanara din Brasov se numeste Giulia Sabrina si le-a transmis barbatilor care s-ar parea ca o curteaza intens un mesaj cat se poate de spumos. Blondina are 22 de ani si le-a oferit replica celor care isi doresc sa ii rapeasca atentia. Nu pare sa fie impresionata absolut deloc de cei care o claxoneaza sau .

ASTA E PREA DE TOT! Gina Pistol si Smiley AU FACUT-O in public. Avem DOVADA

Gina Pistol si Smiley au fost prezenti joi seara pe Arena Nationala la meciul Romania Spania. Au stat la una dintre loje si au incercat sa nu atraga deloc atentia! Nu se mai feresc si se afiseaza ca un.

Gina Pistol A FACUT-O pe plaja fierbinte! Smiley si-a facut cruce cand a vazut imaginile! Asta e prea de tot (FOTO)

Gina Pistol a petrecut o binemeritata vacanta in Grecia, dupa terminarea filmarilor la Chefi la cutite. Iubita lui Smiley a petrecut o saptamana in Insula Lefkada din Grecia. Ciudat este.

Fac dragoste cu un coleg de munca dar sunt cu 10 ani mai mare decat mama lui... Am ajuns sa il iubesc. Recent am aflat ceva care m-a nenorocit

O femeie este pusa intr-o situatie dificila: Sunt innebunita dupa un coleg de munca. Sexul este minunat dar sunt cu 10 ani mai mare decat mama lui.

CFR, pe calea esecului: de ce sunt trenurile mai lente decat pe vremea lui Ceausescu

Infrastructura feroviara din Romania este la pamant, iar acest lucru e relevat de mai toate raporturile oficiale. Trenurile sunt chiar mai lente decat pe vremea lui Ceausescu. Iar motivele-s.

Scandalurile care au zdruncinat CASA REGALA in 2019: An ORIBIL pentru Regina Elisabeta. Cine a suparat-o cel mai mult pe suverana (FOTO)

2019 a fost un an negru pentru monarhia britanica, plin de scandaluri din care cel mai mult a avut de suferit mandria reginei Elisabeta. Cunoscutul scriitor englez si editorialist A. Wilson a publicat o.

Numarul deceselor cauzate de accidente aeriene in care au fost implicate avioane de mari dimensiuni a scazut cu mai mult de 50% in 2019

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma prabusirilor unor avioane comerciale de mari dimensiuni a scazut cu mai mult de 50%, potrivit firmei olandeze de consultanta To70, citate de Reuters.

Sistem bazat pe inteligenta artificiala, mai eficient decat radiologii in depistarea cancerului de san

Un sistem bazat pe inteligenta artificiala, dezvoltat de Google Health, s-a dovedit mai eficient in depistarea cancerului de san, pe baza mamografiilor, decat specialistii in radiologie, au anuntat cercetatorii din Marea Britanie si SUA, potrivit The Guardian.

LEACUL dezvaluit de Arsenie Boca pentru BOLI si NECAZURI! Te vindeci mai REPEDE decat iti imaginezi

Parintele Arsenie Boca a lasat credinciosilor mai multe rugaciuni, pilde, dar si leacuri pebtru sanatate! Parintele Arsenie Boca este cunoscut drept Parintele Ardealului. ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul.

Tranzit intens la frontierele romane in perioada sarbatorilor de iarna: Peste 2,5 milioane de persoane au trecut granita, cu 14% mai multe decat anul trecut

Peste 2,5 milioane de persoane au tranzitat, in perioada 20 decembrie - 3 ianuarie, frontiera romana, fiind inregistrata o crestere cu aproximativ 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai mari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )