Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gina Pistol, atacata dur inainte sa nasca. Cine si-a permis s-o jigneasca

Playtech Playtech,
Gina Pistol, atacata dur inainte sa nasca. Cine si-a permis s-o jigneasca

Oana Zavoranu nu iarta pe nimeni. Batran, femeie insarcinata, fiecare poate sta la coada pentru a-i primi critica. Drept urmare, Gina Pistol nu i-a lipsit din vizor. Ce a spus despre ea? Gina Pistol, atacata inainte sa nasca. De ce ma starniti? Desi intre cele doua nu este cunoscut vreun conflict ori vreo privire nelalocul . continuă pe Playtech

Ce probleme are Gina Pistol chiar inainte sa nasca. Iubita lui Smiley a povestit detalii nestiute

Gina Pistol se afla pe ultima suta de metri pana cand isi va tine in brate fetita. Dar copii mici, probleme mici, insa ce se intampla cand ei inca nu au venit pe lume? Ei bine, tot dintr-o problema in alta. Ne spune asta blondina, care intampina dificultati de ordin organizatoric in ceea ce priveste .

Cum i-a uimit Gina Pistol pe toti admiratorii. Si mai multe vedete au reactionat imediat

Gina Pistol nu conteneste sa-i uimeasca pe cei care o urmaresc atenti pe retelele de socializare in cea mai frumoasa perioada din viata sa. Multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc au reacitionat si ele. Gina Pistol si-a uimit fanii din mediul online Gina Pistol are 40 de ani si se bucura de cea mai frumoasa .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, atacata dur de Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o extrem de dur pe senatoarea AUR Diana Sosoaca. Acesta a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )