Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gina Pistol, desfiintata de mai multi fani. Detaliul neobservat de nimeni pana acum

Playtech Playtech,
Gina Pistol, desfiintata de mai multi fani. Detaliul neobservat de nimeni pana acum

Gina Pistol nu scapa de critici nici in cea mai sensibila si emotionanta perioada a vietii sale. Cu toate ca unii dintre internauti au pus-o la zid, nimeni nu are cum sa-i umbreasca fericirea pe care o traieste in aceste clipe. Ce detaliu au observat fanii la iubita lui Smiley? Gina Pistol, pusa la zid . continuă pe Playtech

Gina Pistol, criticata de fani din cauza unui piercing. Cum a reactionat iubita lui Smiley

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, se confrunta cu probleme din cauza unui piercing. Mai precis, vedeta de televiziune a fost aspru criticata de urmaritorii sai de pe retelele.

EXCLUSIV Gina Pistol, inlocuita la Antena 1. Ce decizie au luat sefii postului dupa ce s-a aflat ca va avea un copil cu Smiley

Inlocuirea prezentatoarei este una iminenta, daca tinem cont de faptul ca Asia Express se filmeaza pe parcursul unei luni intregi, intr-o tara indepartata. Va deveni mama anul viitor Gina Pistol a intrat in luna a cincea de sarcina si se poate observa cu ochiul liber ca radiaza de fericire. Vestea ca va avea un copil .

Studiu. Tot mai multi romani apeleaza la retele medicale private si la telemedicina

In contextul pandemiei, tot mai multi romani au ajuns sa apeleze la retele medicale private si la te.

Incident controversat la Cluj: O femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Care e explicatia oficiala Imaginile au starnit reactii diverse in social media (VIDEO)

Momente controversate la Cluj, unde o femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Scena a fost filmata de un locatar din zona, iar videoclipul a fost.

Anisie solicita ancheta, dupa ce a aflat de pe internet ca mai multi elevi de la o scoala au fost loviti de o profesoara

Monica Anisie solicita Inpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli, a scris ministrul Educatiei pe reteaua sociala.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )