Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gina Pistol, imaginea care a strans mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje

Playtech Playtech,
Gina Pistol, imaginea care a strans mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje

Gina Pistol traieste cele mai frumoase momente pentru o femeie. insarcinata in trimestrul al doilea, iubita lui Smiley a postat, pe Instagram, prima fotografie cu cea mica, iar internautii au ramas fara cuvinte. Imaginea emotionanta face furori in mediul online. Gina Pistol, prima imagine cu fetita De cand au anuntat ca urmeaza sa fie parinti, . continuă pe Playtech

Ce mare nemultumire are Gina Pistol de cand a ramas insarcinata. Se intampla in casa cu Smiley

Gina Pistol, gravida, viitoare mamica, nu are probleme de sanatate, dar un alt membru al familiei da. Matinala cum o stie toata lumea, vedeta a fugit repede la medic. Membrul familie despre care vorbi este un motan. Da, atti citit bine. Este vorba de motanul vedetei. Gina Pistol cu motanul la medic Bietul blanila, asa .

Gina Pistol, probleme cu sarcina. Ce se intampla cu iubita lui Smiley

Desi in urma cu doar cateva luni nici nu putea sa spere la o asemenea fericire, Gina Pistol este in al noualea cer de cand a aflat ca va deveni mamica. Iubita lui Smiley este mereu ocupata, iar asta o face pe vedeta Antenei 1 sa intampine probleme. Gina Pistol, probleme de gravida insarcinata in .

Vedeta care va prezenta Chefi la Cutite, alaturi de Gina Pistol. Surpriza pregatita de Antena 1

Surpriza pregatita de Antena 1 pentru telespectatorii ei este ca o noua vedeta va prezenta Chefi la Cutite, alaturi de Gina Pistol. Filmarile pentru sezonul noua al Chefi la Cutite au inceput deja, iar emisiunea culinara il are ca nou membru pe Speak. Astfel, Stefan Sprianu, cunoscut ca Speak, finalist Asia Express, va fi co-prezentatorul Ginei .

Gina Pistol a aparut gravida la TV. Primele imagini cu iubita lui Smiley de la Chefi la cutite

Gina Pistol, cei trei chefi si toata echipa de la Chefi la cutite sunt pe cai mari! Forfota mare in platoul emisiunii culinare, dupa ce cei trei jurati s-au asezat din nou la locurile lor si au asteptat banda minunata cu preparatele concurentilor noului sezon. Imagini cu Gina Pistol gravida in platoul Chefi la cutite.

Cate persoane vezi in poza?! Daca stii raspunsul CORECT, inseamna ca ai un IQ de GENIU. Imaginea care a dat psihologii si neurologii peste cap! (FOTO)

Imaginea care a dat mari batai de cap tuturor celor care au vazut-o. Cate persoane vezi in fotografia de mai jos? Daca vei observa imediat detaliile, inseamna ca ai IQ-ul ridicat. Mai precis, doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )