Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gina Pistol, marturisiri despre sarcina: Medicii mi-au spus ca sansele sa raman insarcinata sunt foarte mici. Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi

Adevărul Adevărul,
Gina Pistol, marturisiri despre sarcina: Medicii mi-au spus ca sansele sa raman insarcinata sunt foarte mici. Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi

Dupa ce trei luni au pastrat secretul sarcinii, Gina Pistol si Smiley au impartasit bucuria cu fanii. Prezentatoarea TV a marturisit ca nu a povestit despre sarcina pentru ca nu era sigura ca totul va decurge bine, dupa ce medicii i-au dat putine sanse la o sarcina naturala. continuă pe Adevărul

Gina Pistol a vorbit pentru prima data despre sarcina: Mie doctorii nu mi-au dat sanse si tocmai asta a fost surpriza!

Noi acum inseamna TREI! Asa au decis Gina Pistol si Smiley sa le spuna fanilor ca vor deveni parinti. Cu lacrimi in ochi, cele doua vedete spun ca sunt fericite si ca incep sa contureze un Acasa al lor. intr-un interviu postat pe YouTube, cei doi au vorbit despre emotia aflarii vestii si despre planurile lor de viitor.

Gina Pistol a facut marele anunt. Povestea aproape dramatica din spatele sarcinii

Smiley si Gina Pistol au facut primele declaratii despre sarcina. Cei doi au o relatie de aproape de ani, pe care au facut-o publica abia acum cateva luni. Ei au facut un videoclip special pentru fani lor, in care au vorbit pentru prima data despre sarcina frumoasei blondine. Povestea aproape dramatica din spatele sarcinii. Anuntul .

Smiley si Gina Pistol au plecat in vacanta cu Speak. Cum a fost ascunsa viitoarea mamica

Gina Pistol si Smiley vor deveni pentru prima data parinti. Vedeta este in al doilea trimestru de sarcina si, conform apropiatilor, a fost nevoita sa anuleze toate evenimentele la care ar fi trebuit sa se prezinte, pentru a avea mai multa grija de ea si copil. Cu toate acestea, medicul nu i-a interzis sa plece .

Smiley si Gina Pistol vor avea o fetita

Desi se vorbeste despre asta deja de mai bine de o luna, Smiley si Gina Pistol au recunoscut public abia acum. Gina este insarcinata, iar cei doi vor deveni curand parinti de fetita.

VIDEO Smiley si Gina Pistol au confirmat ca vor deveni parinti si au vorbit in premiera despre relatia lor: Nici nu am indraznit sa ma bucur

Gina Pistol 38 de ani) si Smiley 37 de ani) au confirmat ca asteapta un copil, dupa zvonurile lansate in presa in urma cu cateva luni. Cei doi au vorbit in premiera despre relatia lor de dragoste, care dureaza de trei ani, si au marturisit ce apreciaza cel mai mult unul la altul.

Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol. I-a pus dictionarul in fata

Smiley trece prin cele mai frumoase momente din viata sa. Are o partenera frumoasa, unde mai pui ca in curand va deveni si tatic. Smiley si Gina Pistol sunt un cuplu fericit si asta se vede si prin postarile celor doi. Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol De mai bine de patru ani Smiley .

Gina Pistol a recunoscut oficial: Este insarcinata (VIDEO)

Gina Pistol a recunoscut oficial ca este insarcinata si ca impreuna cuSmiley vor deveni parinti. Anuntul a fost facut de vedeta TV pe pagina sa de Facebook. in urma unor analize medicale,.

Ce avere are Smiley. Cantaretul si Gina Pistol au anuntat ieri ca vor deveni parinti

Smiley este, de multi ani, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Acesta este un barbat implinit pe plan material, el avand o avere uriasa, dar si in plan personal, dupa ce iubita lui, Gina.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )