Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gina Pistol, silueta de invidiat! Cum s-a transformat dupa sase luni de sport si care este meniul ei zilnic (FOTO)

B1 B1,
Gina Pistol, silueta de invidiat! Cum s-a transformat dupa sase luni de sport si care este meniul ei zilnic (FOTO)

Gina Pistol are un corp de invidiat. Se mandreste cu el de fiecare data cand are ocazia pe retelele de socializare. Vedeta nu se sfiaza sa le arate fanilor ei poze cu abdomenul sau dupa sase luni de. continuă pe B1

Gina Pistol are patratele pe abdomen dupa sase luni de sport si dieta

Gina Pistol s-a transformat fizic in mod spectaculos. Dupa sase luni de sport si de dieta, vedeta a ajuns sa aiba un abdomen cu patratele. Iata imaginile.

Gina Pistol, ipostaze TANDRE cu un amic (FOTO)

Gina Pistol are foarte multi pretendenti si nu e de mirare cand barbatii roiesc in jurul ei. Recent, frumoasa vedeta s-a pozat in timp ce era tinuta in brate si sarutata, este.

Caru' cu vedete:Cum s-a tunat Prima Doamna a Frantei. E campioana la operatii estetice;Daniela Crudu e la capatul rabdarii. Are acelasi salariu de 6 ani si frustrari cu carul;A negat ca are o relatie cu el, dar Gina Pistol s-a abandonat total in bratele.

Mihaela Radulescu a vorbit despre primul copil cu Felix. Mihaela Radulescu a vorbit despre primul copil cu Felix. Vedeta tv a facut marturisirea in direct la tv. Ea a spus ca vrea sa treaca la nivelul urmator. Ferma vedetelor reincepe cu schimbari la varf. Monica Birladeanu, la Ferma Vedetelor. Dupa doua sezoane in care Iulia Vantur a tinut fraiele emisiunii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )