Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

B1 B1,
Ginecologul ma implorase... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Escaa vorbit pentru prima data despre perioada primei sarcini. Vedeta a marturisit cat de frumoasa a fost acea perioada, dar a spus si ce anume nu i-a mai dat voie doctorul sa faca pentru a putea. continuă pe B1

Celentano a aflat direct de la Andreea Esca ce salariu are. Reactia actorului din Las Fierbinti e fabuloasa

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit chiar de la faimoasa prezentatoare de stiri. Celentano si-a facut curaj sa o intrebe acest lucru in mjlocul unor filmari de la serialul Las Fierbinti. Aceasta nu s-a sfiit si i-a raspuns sincer cat ia pe luna. Reactia lui Adrian Vacica a fost una de neuitat. Iata ce i-a .

ANAF pe urmele romanilor. Ce masuri a luat Fiscul pentru ca toata lumea sa plateasca

Romanii din strainatate sunt sub vizorul celor de la ANAF! Cum se va asigura Fiscul ca nimeni nu scapa de plata? Iata cele doua chestionare elaborate de Fisc pentru romani! Una este pentru romanii plecati de mai putin de 183 de zile, cealalta pentru cei plecati de mai mult de perioada specificata. ANAF, pe urmele .

Mihai Mitoseru divorteaza, dupa o relatie de 13 ani: Nu mai pot sa fac pe prostul cand ma intreaba toata lumea de ce sunt singur!

Anunt soc in showbizul autohton! Mihai Mitoseru, cunoscutul prezentator de televiziune, a decis sa puna capat casniciei cu Noemi, dupa o relatie care dureaza de 13 ani. Desi, in prima faza, fanii s-au gandit ca este o farsa, Mitoseru le-a explicat ca nu e nici o gluma la mijloc si ca lucrurile sunt extrem de .

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Escaeste una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )