Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ginerele lui Traian Basescu, din nou in fata magistratilor. Radu Pricop a cerut sa fie scos de sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Ginerele lui Traian Basescu, din nou in fata magistratilor. Radu Pricop a cerut sa fie scos de sub control judiciar

12- Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, Radu Pricop, a fost din nou astazi in fata magistratilor de la Curtea de Apel. in fata magistratilor a ajuns azi, in acelasi dosar,. continuă pe Antena3

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, ramane sub control judiciar

UPDATE - Radu Pricop ramane sub control judiciar. 12- Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, Radu Pricop, a fost din nou astazi in fata magistratilor de la Curtea de Apel. in.

Traian Basescu vrea sa candideze la Primaria Capitalei

Traian Basescu planuieste sa revina in pe scena politica printr-o candidatura la Primaria Capitalei, scriu jurnalistii Buna Ziua Iasi. Basescu a anuntat ca se va inscrie in PMP, iar surse din partid.

Traian Basescu e ferit de probleme penale. Afla motivele pentru care nu pateste inca nimic

Pe numele lui Traian Basescu se redeschid tot mai multe dosare, dupa terminarea mandatului de presedinte al Romaniei. Razvan Dumitrescu a prezentat, duminica, la Subiectiv, trei motive pentru care fostul.

Sultanoiu: Portavocea opozitiei este tot Traian Basescu. in PNL, tacerea a ramas de aur, iar PSD e gata sa dea tara de gard

Guvenul Ponta isi face de cap la Palatul Victoria. Prezenta marelui PNL nu pare sa ii deranjeze prea tare pe social-democrati. Singurul care a facut opozitie actualei guvernari este fostul presedinte Traian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )