Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF, audiat la DIICOT

Hotnews Hotnews,
 Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF, audiat la DIICOT

Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este anchetat de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala, informeaza B1Tv. Dosarul a fost demarat in 2006, de pe vremea cand Iorgulescu era presedinte al formatiei FC National. Gino Iorgulescu a fost ales, joi, in fruntea LPF: l-a invins pe Dumitru Dragomir 11-7 a fost scorul voturilor primite). continuă pe Hotnews

FOTO Mitica de la Liga pensionat de un giurgiuvean. Povestea lui Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF

Giurgiuveanul Gino Iorgulescu este incepand de joi noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Reprezentantii a unsprezece din cele optsprezece formatii din primul esalon l-au votat pe fostul international.

FOTO Mitica de la Liga, pensionat de un giurgiuvean. Povestea lui Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF

Giurgiuveanul Gino Iorgulescu este, incepand de joi, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Reprezentantii a unsprezece dintre cele optsprezece formatii din primul esalon l-au votat pe fostul international.

PREZENTARE Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF: Jucator, antrenor, presedinte de club, presedinte-antrenor

Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, este un om de fotbal experiementat, dupa ce a trecut prin toate etapele, jucator, antrenor, presedinte de club si chiar presedinte-antrenor pentru o perioada de doua luni, informeaza Mediafax.

Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF: Politicul nu s-a implicat in campania mea, dar vreau ca el sa ne ajute de acum incolo

Noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a negat ca alegerea sa in aceasta functie se datoreaza implicarii politicului, dar a adaugat ca isi doreste ajutorul acestuia de acum.

Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Gino Iorgulescu este noul pre and sedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), dupa 17 ani in care Dumitru Dragomir a condus LPF. --- * Update 15:12 Noul pre and sedinte al LPF Gino Iorgulescu a precizat ca premierul Victor Ponta l-a sprijinit moral, dar atat.

Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Gino Iorgulescu este noul pre and sedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), dupa 17 ani in care Dumitru Dragomir a condus LPF.

LIVE Dumitru Dragomir ingenuncheat de politic. Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF!

Astazi au avut loc alegerile pentru postul de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF). Pentru acest post au candidat Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu. Se pare ca toate cartile au fostfacute pentru Gino, si in cele din urma s-a obtinutschimbare de la nivel inalt, iar Dragomir a pierdutsefia dupa 17 ani de zile. S-adat o batalie intre sistemul lui Dragomir pus la punct cu voturi la comanda timp de ani de zile contra sistemului politic, care doreste si impulsioneaza schimbarea prin numirea unui alt om.

Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, audiat de procurori pentru evaziune

La nici 24 de cand a fost ales, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost audiat la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Potrivit primelor informatii, acestuia i s-ar fi prezentat vineri o expertiza intr-un dosar de evaziune fiscala care se afla pe masa procurorilor de aproape 7 ani.

Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, audiat de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala

La nici 24 de cand a fost ales, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost audiat la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Potrivit primelor informatii, acestuia i s-ar fi prezentat vineri o expertiza intr-un dosar de evaziune fiscala.

Gino Iorgulescu, audiat la DIICOT: Noul presedinte al LPF este acuzat de evaziune fiscala

Gino Iorgulescu, noul presedinte al LigiiProfesioniste de Fotbal, este audiat la DIICOT, relateazaB1 TV. Iorgulescu este acuzat de evaziune fiscala, intr-un dosar deschis in anul 2006, pe vremea cand e.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )