Libnet.ro
UNICEF

18:30

Giovani Becali va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Antena3 Antena3,
Giovani Becali va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul impresar FIFA Giovani Becali va fi eliberat conditionat, a decis, miercuri, magistratii. Giovani Becali este unul dintre cei opt oameni de fotbal condamnati in urma cu mai bine de doi ani in dosarul. continuă pe Antena3

Ioan Becali va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Fostul impresar Ioan Becali va fi liberat conditionat, ca urmare a unei decizii luate de magistratii Tribunalului Ilfov. Decizia este definitiva, astfel ca impresarul va parasi miercuri Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta. Acesta a executat doar 2,6 ani din pedeapsa primita in dosarul Transferurile de jucatori.

Palma data Justitiei: Fiul senatoarei Sorina Placinta, care abia a iesit din inchisoare, angajat la Curtea de Apel

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, a iesit de doar patru luni din inchisoare si si-a si gasit un job: cel de traducator-interpret autorizat, potrivit StirileKanalD. ro. Andrei.

O noua palma data Justitiei: Fiul senatoarei Sorina Placinta, care abia a iesit din inchisoare, angajat la Curtea de Apel Galati

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, si-a gasit un job la numai patru luni de la eliberarea conditionata din inchisoare, conform Kanald. ro. Tanarul a fost angajat pe postul de.

CCR a decis: Legea care prevede majorarea salariilor angajatilor din Ministerul Transporturilor este neconstitutionala

Magistratii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) au decis, miercuri, ca Legea care prevede salariilor angajatilor din Ministerul Transporturilor este neconstitutionala.

Ioan Becali va fi eliberat conditionat. Hotararea este definitiva

Magistratii Tribunalului Ilfov au admis, miercuri, cererea de eliberare conditionata a lui Ioan Becali, in dosarul Transferurilor, in care fusese condamnat la peste sase ani de inchisoare.

Ioan Becali, eliberat conditionat

Fostul impresar sportiv Ioan Becali, condamnat in martie 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare pentru evaziune fiscala in Dosarul Transferurilor, a fost astazi eliberat conditionat.

Dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania. Sebastian Ghita a scapat de controlul judiciar. Decizia inaltei Curti este definitiva

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns, marti dimineata, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde contesta masura controlului judiciar, in dosarul de coruptie in care este cercetat alaturi de fostul premier Victor Ponta.

Fostul sef al minei Petrila a fost eliberat din inchisoare. Aurelian Necula fusese condamnat pentru moartea a 13 mineri

Aurelian Necula, fostul sef al Minei Petrila, a fost eliberat conditionat. Solutia de punere a sa in libertate a fost data de Tribunalul Hunedoara. Necula a fost unul dintre cei trei sefi din cadrul Exploatarii Miniere Petrila gasiti vinovati de Justitie pentru tragedia din noiembrie 2008 soldata cu moartea a 13 mineri si salvatori minieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )