Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gitenstein: Romii din Romania ar trebui sa se organizeze mai bine din punct de vedere politic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gitenstein: Romii din Romania ar trebui sa se organizeze mai bine din punct de vedere politic

Romii din tara noastra ar trebui sa se organizeze mai bine din punct de vedere politic, asa cum au facut persoanele de culoare in Statele Unite, pentru a pune capat discriminarii, considera Mark Gitenstein, ambasadorul american la Bucuresti, conform AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mark Gitenstein: Romii din Romania ar trebui sa se organizeze politic precum negrii din SUA

Romii din Romania ar trebui sa se organizeze politica mai bine, asa cum au facut afroamericanii in SUA, pentru a pune punct discriminarilor, considera ambasadorul american la Bucuresti.

Mark Gitenstein: Romii din Romania ar trebui sa se organizeze ca afroamericanii din SUA

Fostul ambasador american la Bucuresti Mark Gitenstein a declarat intr-un interviu pentru AFP ca romii din Romania ar trebui sa se organizeze mai bine din punct de vedere politic, asa cum au facut persoanele de.

Mark Gitenstein: ROMII din Romania ar trebui sa se organizeze ca AFROAMERICANII din SUA.

Romii din Romania ar trebui sa se organizeze mai bine din punct de vedere politic, asa cum au facut persoanele de culoare in Statele Unite, pentru a pune capat discriminarii, a apreciat ambasadorul american la Bucuresti, Mark Gitenstein, potrivit Mediafax. Este foarte descurajant sa vezi situatia romilor. Am crescut in sudul Statelor Unite si am vazut exact aceleasi lucruri in cazul afroamericanilor, care erau marginalizati si discriminati de populatia majoritara, a declarat Mark Gitenstein .

Mark Gitenstein: Romii din Romania ar trebuie sa se organizeze ca afroamericanii din SUA

Romii din Romania ar trebui sa se organizeze mai bine din punct de vedere politic, asa cum au facut persoanele de culoare in Statele Unite, pentru a pune capat discriminarii, a apreciat ambasadorul american la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )