Libnet.ro
UNICEF

22:45

Giulia Anghelescu si-a schimbat din nou look-ul! A nu stim cat-a oara in ultimele luni!

ADPM ADPM,
Giulia Anghelescu si-a schimbat din nou look-ul! A nu stim cat-a oara in ultimele luni!

Giulia Anghelescu este un veritabil artist-cameleon. Si-a schimbat look-ul de nenumarate ori in ultimul an. Recent a aparut purtand codite africane, ca la inceputul carierei sale artistice, pentru ca ieri sa isi surprinda fanii cu o noua coafura. continuă pe ADPM

Ministrul delegat pentru energie l-a schimbat din functie pe administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara CEH), Dan Carlan, a fost schimbat din functie si inlocuit cu Sorin Mangu, potrivit unei decizii a ministrului delegat pentru Energie, informeaza Departamentul pentru Energie. Sorin Mangu a fost pana in prezent, administrator neexecutiv al CEH din 2012) si sef de lucrari la Departamentul de Management, Ingineria mediului, Geologie, la Universitatea din Petrosani din 1999).

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in PNL

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in Partidul National Liberal. Acesta a depus adeziunea la Satu Mare, declarandca a fost mereu dispus sa revina in PNL. Presedintele Senatului, Calin.

Calin Popescu Tariceanu vrea din nou in PNL. Antonescu: Sunt foarte multi oameni care se reinscriu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vrea sa se inscrie din nou in PNL, partid din care a demisionat in urma cu trei luni. Acesta ar fi acceptat o invitatie venita din partea presedintelui PNL Satu.

Mihai Nesu, un luptator. Va putea sa mearga din nou si deja a facut mari progrese

Mihaita Nesu va putea sa mearga din nou si deja a facut mari progrese, spune un doctor roman stabilit in SUA care l-a tratat pe fostul fotbalist. O companie a reusit sa reconecteze nervi periferici.

Gardos ramane la Steaua: Vreau sa castig din nou titlul

Unul dintre cei mai curtati jucatori ai Stelei in acest moment, fundasul Florin Gardos spune ca isi doreste un nou titlu cu formatia din Ghencea.

Vesti de pe Marte. Roverul Curiosity a incheiat forarea. Porneste din nou la drum

Roverul Curiosity, apartinand NASA si aflat intr-o misiune de explorare la suprafata planetei Marte, si-a incheiat activitatea de forare pentru a aduna mostre din solul martian si se pregateste pentru a.

Ullrich, campion olimpic la Sydney, din nou implicat intr-un accident rutier in stare de ebrietate

Fostul campion olimpic la ciclism, rutierul german Jan Ullrich, retras din activitate, a provocat un accident rutier, la inceputul acestei saptamani, in timp ce se afla la volan in stare de ebrietate. Ullrich a ajuns deja la al doilea incident de acest fel, dupa ce ultima data a scapat doar cu o amenda.

INCREDIBIL! Fratii Ian Tyana au facut-o din nou! Vezi imagini INCESTUOASE cu cei doi frati ce au SOCAT Moldova!

Sunt doi tineri interpreti din Moldova si au starnit mari controverse si au fost intens comentati pentru clipurile anterioare, ceea.

Muzica lui Jimi Hendrix va rasuna din nou la ARCUB

Binecunoscutul trio de jazz Rares Totus Midnight Sun va sustine, in data de 24 mai, pe scena ARCUB, un concert special, bazat pe un repertoriu al legendarului Jimi Hendrix. Cei trei muzicieni vor aborda muzica lui Jimi Hendrix, din perspectiva hard blues/blues rock, imbinata cu Texas hard blues.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )