Libnet.ro
UNICEF

19:45

Giuseppe Conte a anuntat cand vor putea incepe antrenamentele in Italia

România Liberă România Liberă,
Giuseppe Conte a anuntat cand vor putea incepe antrenamentele in Italia

Guvernul italian ii va autoriza pe sportivii de nivel inalt sa isi reia antrenamentele in luna mai -. continuă pe România Liberă

Premierul Italiei a anuntat cand vor putea fi reluate antrenamentele in Serie A

Giuseppe Conte, primul ministru al Italiei, a avansat data de 18 mai pentru reluarea antrenamentelor in cazul echipelor de fotbal din Serie A.

Italia, odata epicentrul pandemiei de coronvirus, anunta relaxarea restrictiilor. Premierul Giuseppe Conte a prezentat planul in etape, dar a lansat si un avertisment (VIDEO)

Autoritatile italiene au schitat un plan de relaxare a restrictiilor impuse acum sapte saptamani, cu scopul de a limita raspandirea COVID-19. Premierul Giuseppe Conte a declarat ca primele masuri de relaxare.

Mobexpert a redeschis o parte dintre magazine. Comenzile online se livreaza acasa sau vor putea fi ridicate din toate magazinele

Mobexpert, companie romaneasca detinuta de antreprenorul Dan Sucu, a redeschis o parte dintre magazine incepand de luni, 27 aprilie, iar comenzile online se livreaza acasa sau vor putea fi ridicate din toate magazinele fizice.

Spania se pregateste sa relaxeze masurile de restrictie Copiii vor putea iesi la joaca

Spania a prezentat sambata un plan de relaxare a masurilor de restrictie pentru urmatoarea perioada. Printre noile modificari se numara si posibiliatatea ca cei mici sa iasa la joaca afara, in apropierea casei, iar adultii vor putea iesi sa faca activitati sportive individuale.

De cand vei putea calatori iar cu avionul. Tarom a anuntat primele destinatii

Compania nationala de stat Tarom a anuntat acum o data oficiala din care vei putea sa calatoresti din nou cu avioanele sale. Compania a anuntat ca va relua zborurile incepand cu data de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )