Libnet.ro
UNICEF

06:45

GlaxoSmithKline iese din cursa pentru preluarea unei divizii Pfizer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GlaxoSmithKline iese din cursa pentru preluarea unei divizii Pfizer

Producatorului britanic de medicamente GlaxoSmithKline Plc GSK) a decis, la finele saptamanii trecute, sa se retraga din cursa pentru cumpararea diviziei de ingrijire a sanatatii consumatorilor din cadrul gigantului american Pfizer Inc. , dupa un gest similar facut, miercuri, de producatorul britanic de bunuri de larg consum Reckitt Benckiser Group Plc. continuă pe Ziarul Bursa

Reckitt Benckiser renunta la cursa de preluare a unei divizii Pfizer

Producatorul britanic de bunuri de larg consum Reckitt Benckiser Group Plc s-a retras din discutiile pentru cumpararea diviziei de ingrijire a sanatatii consumatorilor din cadrul gigantului american Pfizer Inc. , ceea ce da sanse de reusita in aceasta cursa de preluare producatorului britanic de medicamente GlaxoSmithKline Plc GSK).

Cursa aeriana, oprita pe aeroportul din Stuttgart pentru ca unul dintre piloti era beat

Peste 100 de pasageri au fost nevoiti sa ramana in Stuttgart dupa ce, chiar inainte de decolare, s-a descoperit ca unul dintre piloti era beat, scrie Guardian. Compania aeriana TAP Air Portugal a cerut scuze ca a fost nevoita sa anuleze zborul din cauza incapacitatii pilotului.

Franta si-a redus deficitul sub 3% din PIB pentru prima data dupa 2007

Franta a inregistrat in 2017 un deficit public mai mic decat se astepta, 2,6% din Produsul Intern Brut in loc de 2,9% din PIB cat preconizau autoritatile de la Paris, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INSEE) intr-un comunicat de presa, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )