Libnet.ro
UNICEF

22:15

Globalworth vrea sa atraga 550 de milioane de euro, lansand cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Adevărul Adevărul,
Globalworth vrea sa atraga 550 de milioane de euro, lansand cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Compania Globalworth a lansat o emisiune de euro-obligatiuni corporate prin care doreste sa atraga 550 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare emisiune de obligatiuni de catre o companie care activeaza in Romania. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, acuzat de fraudarea fiscului spaniol cu 14,7 milioane euro

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a fost acuzat marti de fraudarea fiscului spaniol cu suma de 14,7 milioane euro, informeaza cotidianul El Pais. Sectia de delicte econom.

SAPE da in judecata Electrica, acuzand prejudicii de 800 milioane euro

Grupul Electrica, care detine trei din cele opt distributii regionale de electricitate din tara noastra, a primit o cerere de chemare in judecata formulata de Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), pretentiile solicitate fiind in valoare de aproximativ 800 milioane euro si reprezentand prejudicii cauzate prin neurmarirea in trecut de catre Electrica a indeplinirii obligatiilor post-privatizare, potrivit unui comunicat al companiei.

SAPE da in judecata Electrica, acuzand prejudicii de 800 milioane euro din cauza neindeplinirii obligatiilor post-privat

Grupul Electrica, care detine trei din cele opt distributii regionale de electricitate din Romania, a primit o cerere de chemare in judecata formulata de Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), pretentiile solicitate fiind in valoare de aproximativ 800 milioane euro si reprezinta prejudicii cauzate prin neurmarirea in trecut de catre Electrica a indeplinirii obligatiilor post-privatizare.

Grupul Prysmian a inaugurat la Slatina o fabrica de cabluri de fibra optica, dupa o investitie de 25 milioane euro

Grupul italian Prysmian, care activeaza in industria de cabluri si sisteme electrice si de telecomunicatii, a inaugurat marti la Slatina cea mai mare fabrica a sa de cabluri de fibra optica din Europa, reprezentand o investitie de 25 de milioane de euro. In ultimii cinci ani, Prysmian a investit aproape 60 de milioane de euro in Romania pentru a dezvolta noi capacitati la Slatina. Grupul a avut in lume afaceri de 7,5 miliarde euro si un total de 21. 000 e angajati.

BT Leasing primeste un imprumut de 20 de milioane euro de la BERD

BERD acorda un imprumut de 20 milioane de euro catre BT Leasing pentru cresterea accesului la finantare pentru intreprinderile micro, mici si mijlocii din Romania IMMM-uri), in special in afara zonelor metropolitane mari, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Curtea de Apel Bucuresti a mentinut amenda de 2,8 milioane euro data de Consiliul Concurentei traderului Energy Holding

Consiliul Concurentei a castigat la Curtea de Apel Bucuresti procesul intentat de traderul Energy Holding pentru anularea deciziei prin care compania a fost sanctionata, alaturi de producatorul de energie Hidroelectrica si alti parteneri contractuali ai acestuia, instanta mentinand amenda in valoare de 12,36 milioane lei aproximativ 2,8 miloane euro).

Curtea de Apel Bucuresti a mentinut amenda de 2,8 milioane euro data de Consiliul Concurentei traderului Energy Holding

Consiliul Concurentei a castigat la Curtea de Apel Bucuresti procesul intentat de traderul Energy Holding pentru anularea deciziei prin care compania a fost sanctionata, alaturi de producatorul de energie Hidroelectrica si alti parteneri contractuali ai acestuia, instanta mentinand amenda in valoare de 12,36 milioane lei aproximativ 2,8 miloane euro), potrivit news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )