Libnet.ro
UNICEF

19:30

Globurile de Aur 2015. Boyhood si The Grand Budapest Hotel au fost desemnate cele mai bune filme. Vezi lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Globurile de Aur 2015. Boyhood si The Grand Budapest Hotel au fost desemnate cele mai bune filme. Vezi lista completa a castigatorilor

Globurile de Aur 2015. Filmul Boyhood, in regia lui Richard Linklater, a fost desemnat anul acesta cel mai bun film drama, iar premiul pentru cel mai bun film-comedie a revenit productiei The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson. De asemenea, in cadrul celei de-a 72-a editii a Globului de Aur au fost recompensati si actorii Eddie Redmayne si Julianne Moore, la categoria cel mai bun rol masculin, respectiv, feminin, intr-o drama. continuă pe Adevărul

Globurile de Aur 2015: lista castigatorilor. Boyhood si The Grand Budapest Hotel, cele mai bune filme

Globurile de Aur 2015. Filmul Boyhood, in regia lui Richard Linklater, a fost desemnat anul acesta cel mai bun film drama, iar premiul pentru cel mai bun film-comedie a revenit productiei The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson. De asemenea, in cadrul celei de-a 72-a editii a Globului de Aur au fost recompensati si actorii Eddie Redmayne si Julianne Moore, la categoria cel mai bun rol masculin, respectiv, feminin, intr-o drama.

Globurile de Aur 2015. Care sunt marii favoriti ai acestei editii

Globurile de Aur 2015 isi desemneaza in aceasta seara castigatorii. Cu doar cateva ore inainte de anuntarea laureatilor, presa americana anunta marii favoriti din acest an: filmele Birdman si Boyhood, dar si actorii Jennifer Aniston si Benedict Cumberbatch.

Globurile de Aur 2015. Care sunt marii castigatori ai acestei editii

Ceremonia Globurile de Aur 2015, care premiaza prestatiile din film si televiziune din ultimul an, are loc in aceasta noapte, la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills. Filmele Birdman si Boyhood, dar si actorii Jennifer Aniston si Benedict Cumberbatch sunt considerati marii favoriti ai acestei editii a Globurilor de Aur. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla marii castigatori din acest an.

FOTO Globurile de Aur 2015. Cum s-au uratit cinci actori celebri pentru o nominalizare

Gala Globurile de Aur 2015, desfasurata in aceasta noapte, in Beverly Hills, premiaza cele mai bune prestatii din film si televiziune. Unii dintre actorii nominalizati, cu mari sanse de a fi premiati la Globurile de Aur 2015, au trecut prin transformari radicale pentru rolurile lor.

Premiile BAFTA 2015: filmul Hotel Grand Budapest a primit 11 nominalizari. Lista completa a mentiunilor pentru cea de-a 68-a editie

Cea de-a 68-a editie a premiilor BAFTA si-a desemnat nominalizatii in cursa pentru cele mai importante distinctii din cinematografia britanica. Astfel, pelicula The Grand Hotel Budapest/Hotel Grand Budapest a primit 11 nominalizari, printre care cel mai bun film si cel mai bun actor, fiind urmata de filmele Birdman zece nominalizari) si The Imitation Game noua nominalizari).

Vedetele Hollywoodului, prezente la Globurile de Aur 2015. Filmele Birdman si Boyhood, favorite

Filmele Birdman si Boyhood sunt marile favorite la Globurile de Aur, a doua distinctie ca importanta din cinematografia americana dupa Oscaruri, ce vor fi decernate in noaptea de duminica spre luni, intr-o gala la care participa.

Vedetele Hollywoodului, la Globurile de Aur 2015

Filmele Birdman si Boyhood sunt marile favorite la Globurile de Aur, a doua distinctie ca importanta din cinematografia americana dupa Oscaruri, ce vor fi decernate in noaptea de duminica spre luni, intr-o gala la care participa nume mari de la Hollywood si va fi urmarita in lumea intreaga.

Globurile de Aur: momente memorabile. Kevin Costner a multumit Romaniei

Gala Globurile de Aur 2015, care va avea loc duminica, in Beverly Hills, deschide sezonul marilor gale anuale din lumea filmului, sezon care se va incheia pe 22 februarie, cu Premiile Oscar. Adevarul va prezinta favoritii din acest an, dar si unele dintre momentele memorabile desfasuraate de-a lungul timpului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )