Libnet.ro
UNICEF

20:15

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Antena3 Antena3,
Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur. continuă pe Antena3

Nominalizari Globurile de Aur 2018: lista completa

FilmeleShape of Water, regizat de Guillermo del Toro, si The Post, semnat de Steven Spielberg, au primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2018.

VIDEO Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2018. The shape of water, cel mai nominalizat film

Nominalizarile pentru premiile Globurile de Aur 2018, organizate de catre Asociatia presei straine de la Hollywood HFPA), au fost anuntate, luni, relateaza presa internationala. Printre filmele intrate in cursa pentru cel mai bun film drama se afla Dunkirk, al regizorului Christopher Nolan, si The shape of water, al lui Guillermo del Toro. La categoria cel mai bun film de comedie sau musical, printre filmele nominalizate de afla Lady Bird, al Gretei Gerwig, si The Disaster Artist, regizat de James Franco. The shape of water conduce nominalizarile de pana acum, filmul fiind trecut atat la premiile pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film drama, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita, Sally Hawkins.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Romania are 100.000 de angajati in IT. In Bucuresti sunt cele mai multe firme, dar Clujul creste de doua ori mai repede decat Capitala

Capitala concentreaza cel mai mare numar de companii din IT si aproximativ jumatate din angajatii sectorului la nivel national; Clujul pare insa sa fie cel mai dinamic centru IT. Astfel, Bucurestiul gazduieste cel mai mare numar de companii, dar, analizand datele din perspectiva cresterii relative a numarului de societati in principalele judete in care este concentrata industria, rata de crestere relativa pentru perioada 2011-2016 din judetul Cluj a fost de 81%, superioara celei din Bucuresti 38%), scrie Actual de Cluj.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Atentie mare: Cehia e peste Romania la mai multe capitole! La ce trebuie sa fie atente fetele in meciul de diseara

Cifrele vorbesc si despre aspectele tehnico-tactice ale adversarei. Dintre cele 16 nationale care au trecut de faza grupelor, Cehia are cele mai putine reusite din extreme: 7 goluri din 20 de aruncari.

Cele mai inspirate cadouri de Craciun pe care le poti oferi oricui

Sarbatorile de iarna se apropie si incepe febra cadourilor. Probabil ca deja te-ai intrebat, chiar de mai multe ori, ce poti cumpara celor dragi tie. Un gadget util - Atunci cand nu ai nicio .

Incendiu de proportii la Timisoara. Mai multe magazine in flacari, o persoana a murit carbonizata

Mai multe magazine dintr-un complex comercial din Timisoara ard de mai multe ore, iar o persoana si-a pierdut viata, fiind gasita carbonizata. Se intinde in forta, insa incendiul s-a.

Romanii dau iama in bancomatele americanilor. Sapte indivizi au falsificat si folosit carduri bancare in mai multe state americane

Sapte romani au pledat vinovati in fata unei instante federale americane recunoscand implicarea intr-o retea de fraudare a bancomatelor care a actionat in mai multe state americane. Procurorii spun ca sase din romani obtineau seria si PIN-urile cardurilor de credit ale unor clienti bancari, fabricau carduri false si efectuau retrageri neautorizate din conturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )