Libnet.ro
UNICEF

11:30

Glumele cu Mircea Badea care-ti dau KO (cum si-a luat el in 5 secunde)

Playtech Playtech,
Glumele cu Mircea Badea care-ti dau KO (cum si-a luat el in 5 secunde)

Mircea Badea a asteptat cinci ani pentru o revansa pe care a pierdut-o in cinci secunde prin KO. Asa ca internetul a explodat cu ironii la adresa lui. in 2014, Mircea Badea a urcat in ring cu Teodor Tedi Constantin. Cel din urma e un luptator de kick-boxing si e cunoscut romanilor drept motociclistul care [] . continuă pe Playtech

MOMAIA DIN CARPATI: Mircea Badea, BATUT din nou in ultimul hal... Si-a luat-o in 5 secunde de la Tedi Motociclistul! (VIDEO)

Mircea Badea a esuat in incercarea de a-si lua revansa impotriva lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Prezentatorul a fost facut knock-out in cinci secunde.

Mircea Badea: Cohorte de cetateni se pregatesc sa puna stampila pe partidul lui Ponta

Mircea Badea a vorbitin pasa emisiunii 100 de minute cu in gura presei despreultima trecere la partidul lui Victor Ponta. Mircea Badea a spus, ironic, ca odata cu venirealui.

De unde a plecat meciul lui Mircea Badea cu Tedi Motociclistul. Vino-ncoace sa-ti rup capul! Prietene, daca vin dupa tine, crede-ma, o sa regrete ma-ta! (VIDEO)

Mircea Badea n-a reusit sa-si ia revansa in fata lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Mai mult, de data aceasta infrangerea a fost chiar mai umilitoare. Cinci.

Reactia purtatorului de cuvnt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, dupa bataia ncasata de Mircea Badea: De data asta sunt de partea lui. Asa ne nvata Biblia

Infrangerea suferita de Mircea Badea, prin knock-out, in doar cateva secunde, in revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, a fost intens comentata pe retelele sociale, inclusiv de parintele Francisc Dobos, purtator de cuvant la Arhidieceza Romano-Catolica Bucuresti.

Cum comenteaza un psiholog si antrenor de arte martiale bataia primita de Mircea Badea: Fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, fie...

Psihologul timisorean Mircea Dragu, instructor de arte martiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra in lupta cu profesionist la K1 si multiplu campion national de Muay Thai.

Mircea Badea a incasat-o urat de la motociclistul Tedi

Spatiul social media este inundat de reactii dupa ceea ce ne vine si greu sa numim lupta si care l-a avut protagonist pe Mircea Badea, celebrul prezentator de televiziune.

Cate una pe secunda: Top 5 glume, dupa ce Mircea Badea a fost facut KO de Tedi MOTOCICLISTUL (VIDEO)

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vrut sa-si ia revansa in fata lui Tedi, motociclistul care l-a rapus in ringul de lupta in urma cu cinci ani. Totusi, meciul demonstrativ de kickbox de astazi a.

REACTIE FABULOASA din Biserica Catolica! Francisc Dobos: De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el...

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, s-a alaturat si el sirului de voci, care-l compatimesc pe Mircea Badea, dupa ce incercarea prezentatorului TV de a-si lua revansa in.

REACTIE FABULOASA din Biserica Catolica! Francisc Dobos: De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el... (FOTO)

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, s-a alaturat si el sirului de voci, care-l compatimesc pe Mircea Badea, dupa ce incercarea prezentatorului TV de a-si lua revansa in.

VIDEO Mircea Badea, KO n cteva secunde la revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi

Mircea Badea a fost facut KO in doar cateva secunde in revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, intr-un meci care a avut loc sambata intr-un mall bucurestean.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3395 seconds )