Libnet.ro
UNICEF

22:16

GM: Google ar putea deveni o amenintare pentru industria auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GM: Google ar putea deveni o amenintare pentru industria auto

Google ar putea deveni o amenintare foarte competitiva si serioasa pentru industria auto, daca va continua sa dezvolte agresiv masinile autonome, a declarat directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors GM), Mark Reuss. continuă pe Wall-Street Ro

GM: Google ar putea deveni o amenintare pentru industria auto

Google ar putea deveni o amenintare foarte competitiva si serioasa pentru industria auto, daca va continua sa dezvolte agresiv masinile autonome, a declarat directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors GM), Mark Reuss .

General Motors: Google ar putea deveni o amenintare foarte serioasa pentru industria auto

Directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors GM), Mark Reuss, a declarat, joi, ca Google ar putea deveni o amenintare foarte competitiva si serioasa pentru industria auto, daca va continua sa.

Masina autonoma Google, o amenintare serioasa pentru industria auto

Google ar putea reprezenta in viitor o amenintare serioasa pentru industria auto, in cazul in care va continua sa dezvolte agresiv masinile autonome, este de parere directorul pentru dezvoltare de produs al.

Marea Britanie ar putea deveni cea mai dorita destinatie pentru joburi

Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Australia raman cele mai favorite destinatii pentru joburi la nivel global. Totusi, Marea Britanie ameninta tot mai mult prima pozitie detinuta de SUA in alegerile pe care le fac oamenii care vor sa lucreze.

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )