Libnet.ro
UNICEF

11:45

Golden Globes 2020: lista completa a castigatorilor la Globurile de Aur din acest an

Playtech Playtech,
Golden Globes 2020: lista completa a castigatorilor la Globurile de Aur din acest an

Sezonul premiilor din industria cinematografica a inceput in 2020 cu decernare Golden Globes 2020. Acest eveniment atrage atentia atat asupra filmelor, cat si serialelor. in cazul in care. continuă pe Playtech

Brad Pitt, Renee Zellweger, Russel Crowe- comeback-uri de exceptie la Golden Globes 2020!

Au trecut 16 ani de cand Renee Zelwegger castiga Globul de Aur pentru rolul ei din Cold Mountain 2004) si 24 de ani de la ultimul Golden Globe castigat de Brad Pitt pentru rolul din 12 Monkeys 1996). Cei doi actori au reusit un comeback de exceptie aseara la Golden Globes. Lor li se alatura si Russel Crowe care la 10 ani de la ultima nominalizare importanta) a castigat Golden Globe pentru cel mai bun actor intr-o miniserie tv datorita prestatiei sale din The Loudest Voice.

Ce familie frumoasa are Pierce Brosnan! S-a afisat alaturi de sotie si de cei doi fii la Golden Globes 2020!

Pierce Brosnan nu a participat singur la ceremonia de decernare a Golden Globes 2020, ci insotit de sotie si cei doi fii ai sai. Iata ce familie frumoasa are indragitul actor! .

Tinute WOW pe covorul rosu la Golden Globes 2020! Cum s-au imbracat Jennifer Aniston, Scarlett Johansson si Margot Robbie!

Aseara a avut loc, in Los Angeles, editia cu numarul 77 a Galei de decernare a Golden Globes. Pe covorul rosu al evenimentului si-au facut aparitia zeci de vedete de top de la Hollywood. Iata ce tinute au ales sa poarte pentru aceasta ocazie speciala.

Globurile de Aur 2020. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul 1917, dedicat Primului Razboi Mondial, pelicula Once Upon a Time. in Hollywood, cu o actiune plasata in anii 1960 la Los Angeles, serialul de comedie Fleabag, serialul dramatic Succession si miniseria TV Chernobyl au castigat principalele premii atribuite la gala Globurilor de Aur 2020, decernate duminica intr-o seara marcata de numeroase surprize, informeaza Reuters si DPA.

Globurile de Aur 2020: 1917 si Once Upon a Time..., marii invingatori ai galei. Lista completa a castigatorilor(VIDEO)

Filmele 1917, regizat de Sam Mendes, si Once Upon a Time. in Hollywood, de Quentin Tarantino, sunt marile castigatoare ale celei de 77-a gale a premiilor Globurile de Aur, acordate.

Globurile de Aur 2020: Lista completa a premiilor

Prezentam mai jos lista completa a premiilor atribuite in cadrul celei de-a 77-a editii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizata de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), duminica seara, la Los Angeles. Tom Hanks a primit, duminica noapte, premiul pentru intreaga activitate, transmite Agerpres.

Helen Mirren a purtat diamante de 4 milioane de dolari la Golden Globes!

La 74 de ani, Helen Mirren este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite din lume, ci si una dintre cele mai elegante vedete de la Hollywood. Iata cum si-a facut aparitia la Golden Globes, cu bijuterii de 4 milioane de dolari! .

Ce vezi pe Netflix in ianuarie: lista completa a noilor filme si seriale

Netflix vine cu nouatati si-n luna ianuarie si-ti promite cateva titluri interesante de filme si seriale. Noi ti-am pregatit lista completa, ca sa stii la ce sa te uiti toata luna. Ca.

PremiileNational Society of Film Critics 2020: cel mai bun film si cei mai buni actori. Lista completa a castigatorilor

Societatea nationala a criticilor de film National Society of Film Critics- NSFC) din SUA a acordat premiile pentru cel mai bun film si cei mai buni actori, in gala ce a avut loc sambata seara la New York.

Care e povestea filmului 1917, marele castigator la Globurile de Aur 2020. Cand apare in cinematografele din Romania

Drama de razboi 1917, in regia lui Sam Mendes, a fost marea surpriza a galei Globurile de Aur 2020, castigand principalele trofee.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )