Libnet.ro
UNICEF

17:45

Goldman Sachs plateste trei miliarde de dolari pentru a pune capat investigatiilor din Malaezia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Goldman Sachs plateste trei miliarde de dolari pentru a pune capat investigatiilor din Malaezia

Goldman Sachs a acceptat sa plateasca aproape trei miliarde de dolari in SUA pentru a pune capat investigatiilor privind rolul sau in scandalul de coruptie legat de Fondul suveran din Malaezia, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Goldman Sachs plateste autoritatilor de reglementare din lume peste 2,9 miliarde dolari, intr-un scandal financiar international

Goldman Sachs a acceptat plata a 2,9 miliarde de dolari catre autoritati de reglementare din intreaga lume, suma care include o amenda record pentru incalcarea legii anti-coruptie din Statele Unite, in vederea inchiderii investigatiilor legate de rolul avut intr-un scandal financiar international, au anuntat joi autoritatile, transmite CNBC.

Goldman Sachs va plati aproape 3 miliarde de dolari penalitati in Statele Unite

Banca americana de investitii Goldman Sachs va plati penalitati financiare de aproape 3 miliarde de dolari in Statele Unite pentru rolul sau in vastul scandal de coruptie al fondului suveran din Malaezia 1MDB, a declarat joi intr-o sedinta, Ministerul Justitiei, potrivit AFP.

NASA a atribuit Nokia un contract de 14,1 milioane de dolari pentru construirea primei retele 4G pe Luna din istorie

NASA a atribuit Nokia un contract de 14,1 milioane de dolari pentru construirea primei retele 4G pe Luna din istorie, conform CNBC.

Un startup american a luat finantari de 1,8 miliarde dolari si acum se inchide

Quibi, un important startup american de continut video pentru tineri, care a convins investitorii sa-i dea finantari de 1,8 miliarde de dolari, si-a anuntat, joi, inchierea dupa numai jumatate de an de functionare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )