Libnet.ro
UNICEF

13:45

Se golesc puscariile. Pedepsele primite de Alina Bica si de Serban Pop au fost suspendate

Adevărul Adevărul,
Se golesc puscariile. Pedepsele primite de Alina Bica si de Serban Pop au fost suspendate

Serban Pop, fostul sef ANAF, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar putea scapa de condamnarile pe care le-au primit in luna iunie a acestui an, de cinci, respectiv patru ani. Instanta Suprema a admis contestatiile de anulare formulate de avocati in legatura cu formarea completurilor de cinci judecatori, fiind suspendata executarea pedepsei. continuă pe Adevărul

ICCJ: Alina Bica si Serban Pop trebuie pusi si ei in libertate

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, si Serban Pop, fostul presedinte al ANAF, trebuie eliberati din inchisoare. inalta Curte a admis contestatii in anulare. Miercuri seara, inalta Curte de Casatie si.

nalta Curte suspenda executarea pedepsei si pentru Bica / Serban Pop va fi eliberat din nchisoare

Magistratii instantei supreme au decis sa suspende pentru fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, pedeapsa de 4 ani cu executare, dupa ce avocatii acesteia au formulat contestatii fata de formarea completurilor de 5 judecatori, transmite Mediafax.

Serban Pop, fostul sef al ANAF, eliberat din inchisoare de Instanta suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus suspendarea executarii pedepsei a fostului sef al ANAF Serban Pop. Serban Pop va fi eliberat din inchisoare, dupa ce in dosarul in care acesta a fost cond.

Pedeapsa fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, suspendata

Inalta Curte a decis suspendarea pedepsei de 4 ani cu executare pentru fosta sefa a DIICOT Alina Bica, in urma contestatiei formulate de avocatii sai in legatura cu formarea completurilor de cinci judecatori.

Elena Udrea si Alina Bica ar putea obtine azil politic in Costa Rica

Sansa uriasa pentru Elena Udrea si Alina Bica sa obtina azil politic in Costa Rica. O decizie a Tribunalului Administrativ de Imigrari ar putea sa le asigure celor doua statutul de refugiate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )