Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google anunta preturile pentru platforma sa de jocuri video

Hotnews Hotnews,
 Google anunta preturile pentru platforma sa de jocuri video

Google lanseaza in toamna plaforma de jocuri prin streaming, Stadia, disponibila direct din browserul Chrome pe laptop, desktop, mobil sau TV. Jocurile vor fi disponibile chiar si in format 4K. Vezi lista primelor jocuri disponibile si preturile. continuă pe Hotnews

Cursuri si internship-uri pentru elevii si studentii pasionati de jocuri video

Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania numara peste 6000 de angajati si este unul dintre cele mai lucrative sectoare creative locale, cu o cifra de afaceri de peste 156 de milioane de dolari in 2017. Un proiect educational cauta talentele din randul tinerilor, inca de pe bancile scolii si ofera workshop-uri si internship-uri pentru cei care isi doresc ca peste cativa ani sa lucreze in industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania.

Un start-up romanesc de jocuri video obtine investitii de 120.000 euro

Un studio romanesc de jocuri video a primit o finantare de tip seed de 120. 000 euro din partea unui grup de investitori din cadrul Asociatiei TechAngels. Fondurile vor fi folosite pentru lansarea primului lor produs jocul Interrogation.

Studioul din Bucuresti care te invata sa faci jocuri video

Sa fii pasionat de jocuri este una, sa le creezi este alta. Daca vrei sa faci pasul inainte si sa treci in tabara dezvoltatorilor atunci Amber Studio te ajuta. Daca vrei sa treci de la a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )