Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google va construi 100-200 de masini fara sofer'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Google va construi 100-200 de masini fara sofer

Google a dezvoltat prototipuri ale masinii fara sofer la care lucreaza mai multi ani si intentioneaza sa construiasca in parteneriat cu companii auto 100-200 de automobile pentru teste, complet autonome si lipsite de elemente precum volan,. continuă pe Wall-Street Ro

Google va construi aproximativ 200 de masini fara sofer, volan, pedale de acceleratie si frana

Google a dezvoltat primele prototipuri ale masinii fara sofer la care lucreaza de mai multi ani si intentioneaza sa construiasca in parteneriat cu companii auto 100-200 de automobile pentru teste, complet.

Google isi construieste propriile masini fara sofer

Google a anuntat astazi noul sau concept pentru masinile fara sofer, ultima inventie a grupului Google X, condus de catre Sergey Brin. Compania a demonstrat deja tehnologia sa pentru masinile fara sofer, care se poate instala pe modele existente de Toyota si Lexus. Noua versiune de masini Google fara sofer, anuntata de Sergey Brin in cadrul evenimentului Recode, reprezinta insa implementarea unui nou design ce poate transporta doua persoane si este condusa integral de un computer si de senzorii aferenti.

Google vrea sa construiasca 100 de masini autonome

Google a dezvoltat primele prototipuri ale masinii fara sofer la care lucreaza mai multi ani si intentioneaza sa construiasca in parteneriat cu companii auto 100 de automobile pentru teste, complet autonome si lipsite de elemente precum volan, pedale de acceleratie si frana .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )