Libnet.ro
UNICEF

11:45

Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

B1 B1,
Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

Decizie de ultima ora luata de Google. Angajatii sai vor putea lucra de acasa pana in vara lui 2021, anunta The Wall Street Journal. Initial, compania anunta ca oamenii se vor intoarce la birouri. continuă pe B1

Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

Decizie de ultima ora luata de Google. Angajatii sai vor putea lucra de acasa pana in vara lui 2021, anunta The Wall Street Journal. Initial, compania anunta ca oamenii se vor intoarce la birouri.

Decizie de ULTIMA ORA! inca o tara INTERZICE complet accesul turistilor romani! Este o populara destinatie turistica

Decizie de ULTIMA ORA! Autoritatile din Cipru, o populara destinatie de vacanta a romanilor, au pus Romania pe lista neagra a statelor ai caror cetateni nu pot intra in tara in scop turistic. Anuntul a fost facut sambata seara de Ministerul roman de Externe.

Ce face acum primul sot al Mariei Constantin. Decizia de ultima ora pe care a luat-o

Ce decizie a luat primul sot al Mariei Constantin? Cantareata s-a razboit ani la rand cu cel cu care a facut un copil. Cum mai sunt lucrurile intre ei acum? Decizia primului sot al Mariei Constantin Maria Constantin se pare ca nu a avut prea mult noroc in dragoste. S-a casatorit de foarte tanara, a .

in ce conditii poate reveni Romania la starea de urgenta. Avertismentul de ultima ora al lui Raed Arafat

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca se vor inregistra 10000 de cazuri de persoane noi infectate in decurs de cinci zile. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca situatia merge inspre mai rau. Ultimele prognoze arata ca s-ar putea sa avem un milion de cazuri de COVID-19 in .

Medic infectionist, avertisment de ultima ora! O noua categorie de persoane ajunge la Terapie Intensiva: Atentie! Nimeni nu este ferit de infectie

Medicul Adrian Marinescu atrage atentia asupra unei noi categorii de persoane care este grav afectata de infectia cu COVID-19. Desi autorititatile si medicii pun foarte mult accent pe protejarea principalei categorii de risc, cea a varstnicilor, se pare ca si tinerii pot ajunge la Terapie Intensiva. Tinerii, afectati de noul coronavirus Medicul infectionist a vorbit .

Avertizare de ultima ora de la Guvern. Milioane de angajati, in mare pericol: Suntem din nou intr-o situatie limita

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a lansat ieri un apel de responsabilitate fata de toti cetatenii. Reprezentantul PNL afirma ca Romania va reveni extrem de greu la normalitate, atata vreme cat nu exista cooperare in vederea luptei impotriva raspandirii noului coronavirus. Acesta a mentionat ca relansarea economica este prioritara, insa este nevoie de sprijin din .

Ultima ora: castigatorul de la Puterea Dragostei, accident teribil. Eram plin de sticla. Pe mine m-au acuzat

Bogdan Mocanu a trecut prin clipe de groaza in cursul serii trecute. Acesta s-a trezit intr-un incident rutier fara sa-si dea seama. Cum s-a petrecut totul, care este starea sa de sanatate si care sunt primele declaratii ale tanarului despre cei i s-a intamplat? Bogdan Mocanu, accident rutier la Mamaia Cunoscutul castigator al sezonului cu .

Modificare de ULTIMA ORA! Carantina pentru cei care vin din 44 de state

Modificare de ULTIMA ORA! Autoritatile romane au actualizat lista statelor din zona galbena, cu risc epidemiologic ridicat, pe care acum se gasesc 44 de tari. Persoanele care se intorc din aceste tari trebuie sa intre in carantina 14 zile.

Destinatia de vacanta de la care romanii isi pot lua adio. Decizia de ultima ora

Pe fondul al cresterii alarmante a numarului de noi pacienti descoperiti pozitivi la testul COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei MAE) a raportat ca autoritatile cipriote au revizuit conditiile de intrare in Cipru, noile masuri urmand sa intre in vigoare astazi. Guvernul cipriot schimba regulile pentru turistii romani Conform informatiilor furnizate de autoritatile cipriota, MAE .

Germania schimba totul din cauza romanilor. Hotararea de ultima ora

Germania schimba multe lucruri din cauza romanilor. Ce hotarare au luat oficialii nemti recent? Mesajul ministrului Muncii. Romanii schimba legea in Germania. Hotararea oficialilor Germania este pe cale sa adopte o noua lege care ii are in prim-plan pe romanii care muncesc si traiesc in tara lor. Aceasta arata ca toate companiile din domeniul ambalarii .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )