Libnet.ro
UNICEF

01:06

Google Drive, mai vulnerabil decat ai crede: cum te poate infecta cu malware

Playtech Playtech,
Google Drive, mai vulnerabil decat ai crede: cum te poate infecta cu malware

Google Drive este unul dintre cele mai populare servicii de stocare in cloud de pe mapamond. Din pacate, nu este perfect, dupa cum si-au dat seama mai multi experti in securitate. in urma cu. continuă pe Playtech

Tariceanu cere amanarea alegerilor locale: Ce sa voteze, mastile de pe figura noastra? E de presupus ca participarea la vot sa fie mai mica decat in trecut

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care candideaza la Primaria generala a Capitalei, spune ca a cerut amanarea alegerilor locale deoarece campania nu se poate desfasura in conditii normale din cauza masurilor luate pentru combaterea pandemiei. El considera si ca participarea la vot va fi mai mica decat in trecut si vor fi candidati alesi cu 10 sau 15 la suta din numarul total al alegatorilor.

Cine este noua iubita a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tanara decat actorul

Actorul Brad Pitt, 56 de ani, nu mai este singur. Celebrul actor are o relatie cu fotomodelul de origine germana Nicole Poturalski, 27 de ani. Acestia au fost fotografiati de paparazzi urcand la bordul unui avion privat saptamana aceasta. Ea este noua iubita a lui Brad Pitt. Are cu 29 de ani mai putin decat .

Revolutie in Romania, mai mare decat in 1989. Previziunea crunta din acest moment

O previziune socanta baga Romania in sperieti. in tara noastra, in scurt timp, ar urma sa aiba loc o revolutie violenta cum a fost cea din 1989. Motivul este acela ca oamenii nu se mai simt in siguranta, nu au siguranta zilei de maine. Revolutie in tara noastra, mai mare decat cea din 1989. Previziunea .

Transelectrica raporteaza pentru primul semestru din 2020 un profit net cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului precedent

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a inregistrat in primul semestru al anului un profit net de 116 milioane RON, cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului trecut, cand nivelul a fost de 30 de milioane de lei.

Business report: Cristian Presura demonteaza argumentele Academiei. Cum cresti o idee noua, cand un business moare. Drama locuirii in Romania. Afacerile cu statul ale deputatilor. Statele bogate, mai datoare decat dupa razboi

Fizicianul Cristian Presura demonteaza argumentele Academiei Romane * Ce echipamente pot primi angajatii care muncesc de acasa si cum se pot obtine cei 2. 500 de lei de la stat * Drama locuirii in Romania * Polonia va introduce o taxa pe bauturile care contin zahar si pe micile sticle de bauturi alcoolice * Cum cresti o idee noua, cand un business moare * Banca centrala a SUA va permite cresterea peste 2% a inflatiei pentru a proteja economia si locurile de munca * Afacerile cu statul ale deputatilor * Statele bogate, mai datoare decat dupa razboi * Cristian Popa, ex-Viceguvernator BNR: Reasezarea economiei dupa criza pandemica * Cheltuielile rigide raportate la incasari - la un nou record.

Traseismul, un virus mai periculos decat SARS-CoV-2 pentru clasa politica

Partidele care au inregimentat traseistii cu scop de castig electoral, in realitate au facut doar o afacere proasta care le va aduce mari prejudicii. Vor fi percepute si mai tare decat inainte ca partide populate de hoti si corupti, ale carui scopuri sunt total diferite de interesele alegatorilor. Pentru ca mercenarii politici nu-si vor schimba niciodata naravurile odata cu schimbarea culorii politice!.

Lionel Messi, rege in Google. Starul Barcelonei, mai popular decat COVID si coronavirus

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona reprezinta un subiect de mare interes pe intreg mapamondul. Despartirea argentinianului de echipa la care a jucat intreaga cariera a devenit cel mai popular subiect de.

Google Chrome, mai rapid ca niciodata: de ce trebuie sa-ti instalezi ultima versiune

Google Chrome este cel mai popular browser de pe mapamond si tocmai a beneficiat de o actualizare importanta, cu schimbari care iti fac viata mai usoara. Pentru a te asigura ca ai cea mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )