Libnet.ro
UNICEF

16:45

Google fura oameni din industria auto pentru a scoate masinile fara sofer pe strazi

Playtech Playtech,
Google fura oameni din industria auto pentru a scoate masinile fara sofer pe strazi

Google lucreaza intens pentru a transforma in realitate visul de a fi pasager intr-o masina care se conduce singura. Ultima miscare a gigantului a fost sa-l angajeze un veteran din industria auto pentru a se ocupa de programul acestora cu privire la masinile autonome. John Krafcik este fostul sef al filialei Hyundai din Statele Unite. [] Google fura oameni din industria auto pentru a scoate masinile fara sofer pe strazi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ilfov: Contabila sefa a unei firme din industria farmaceutica, suspectata de delapidare

Politistii efectueaza, miercuri, cinci perchezitii, in judetul Ilfov, la contabila sefa a unei firme din industria farmaceutica suspectata de delapidare. Prejudiciul se ridica la 2,5 milioane de lei, bani cu care si-ar fi cumparat apartamente si masini de lux.

Nicolae Banicioiu: Fiecare companie din industria farmaceutica ar trebui sa plateasca taxe in functie de cat de mult consuma de la bugetul de stat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a precizat, marti, la International Health Forum 2015, ca fiecare companie din industria farmaceutica ar trebui sa plateasca taxe la stat in functie de cat de mult.

Unde se afla cei mai bogati oameni din lume

Milionarii din Asia Pacific vor forma, in acest an, grupul celor mai bogati oameni din lume, gratie averilor acumulate in China si India.

Administratorul unei firme din Arad, cercetat pentru evaziune fiscala de peste 18 milioane de lei

Administratorul unei firme din Arad este cercetat penal pentru evaziune fiscala de peste 18 milioane de lei, care a fost descoperita in urma unei inspectii fiscale de rutina facuta de ANAF, transmite corespondentul Mediafax .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )