Libnet.ro
UNICEF

08:32

Google lanseaza un hub pentru invatarea la distanta in Romania

Hotnews Hotnews,
 Google lanseaza un hub pentru invatarea la distanta in Romania

Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta, un hub de informatii si unelte menite sa ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19. Aceasta ofera resurse in limba romana necesare profesorilor pentru a se instrui in utilizarea pachetului G Suite for Education, pentru a se conecta cu elevii lor si a realiza lectii interesante si placute. continuă pe Hotnews

Google lanseaza un hub dedicat invatarii la distanta in Romania

Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta, un hub de informatii si unelte menite sa ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta in Romania

O noua platforma dedicata invatarii la distanta in Romania, sub forma unui hub de informatii si unelte, a fost lansata de Google, menit sa ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19, potrivit unui comunicat de presa al companiei, transmis luni AGERPRES.

Afacerist italian, gest impresionant pentru spitalele din Romania: E cea mai dura si crunta perioada de dupa razboi

Sergio Valsania, un om de afaceri italian care activeaza si pe piata din Romania, pune la dispozitia autoritatilor sute de corturi pentru a le amplasa in spialele unde se fac activitati de triaj sau pre-triaj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )