Libnet.ro
UNICEF

06:45

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru IMM-uri

Hotnews Hotnews,
 Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri. Noua platforma, ce are si suportul Consiliului National al IMM-urilor, isi doreste sa faciliteze si sa sustina digitalizarea afacerilor romanesti, indiferent de industrie. Principalul scop al proiectului este sa sustina companiile din offline, afectate de masurile de distantare sociala si izolare impuse de pandemia COVID-19, care vor sa invete cum sa activeze online. continuă pe Hotnews

Google lanseaza o platforma online dedicata firmelor mici si mijlocii. Ce avantaje are Google pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri, platforma care sustine digitalizarea afacerilor romanesti indiferent de domeniu.

Google lanseaza platforma online Google pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Deputatul PSD Alfred Simonis a depus in Parlament proiectul de lege Masti de protectie gratuite pentru fiecare roman

Alfred Simonis, liderul Grupului PSDdin Camera Deputatilor, cere asigurarea de masti gratuite pentru fiecare roman incepand cu data de 15 mai, de cand presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor deveni.

Alte doua site-uri web blocate pentru informatii false despre COVID-19: Pandemia ar fi fost creata artificial pentru a legaliza abuziv vaccinarea sau pentru instalarea echipamentelor 5G - sustineau acestea

Autoritatile au decis blocarea accesului din internet la site-urile romania-veche. ro si justitiarul. ro din cauza informatiilor false pe tema pandemiei de coronavirus. Potrivit analizei Grupului de Comunicare Strategica, informatiile de pe romania-veche. ro nu erau sustinute de argumente stiintifice, iar pandemia era prezentata ca fiind o conspiratie prin care se incearca introducerea de cip-uri in organismul uman prin intermediul vaccinurilor. Se sustinea si ca ar fi o legatura intre coronavirus si comunicatiile 5G. Celalalt site, justitiarul. ro, promova ideea ca pandemia ar fi fost creata artificial pentru a legaliza abuziv vaccinarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )