Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google PhotoScan e aplicatia perfecta prin care sa salvezi toate pozele bunicii

Adevărul Adevărul,
Google PhotoScan e aplicatia perfecta prin care sa salvezi toate pozele bunicii

Pana la inceputul anilor 2000, pozele existau pe film, apoi tiparite. Si daca ai un teanc prea mare de astfel de poze, acum ai si o aplicatie prin care sa le scanezi. continuă pe Adevărul

Google PhotoScan iti salveaza vechile fotografii in format digital

Portofoliul de aplicatii mobile al Google este imens si cu siguranta nu aveti nevoie de toate, dar noua Google PhotoScan nu ar trebui sa va lipseasca de pe mobil. Desi a trecut aproape un deceniu de cand multi dintre noi au inceput sa faca poze cu telefonul, colectia noastra de fotografii este mult mai veche [].

1 iunie va fi zi libera: Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Ziua Copilului este declarata sarbatoare legala

Legea prin care ziua de 1 iunie este declarata sarbatoare legala a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro. Astfel Ziua Copilului va deveni zi.

Modalitatea naturala prin care poti opri caderea parului, si il ajuti sa se regenereze

Toate persoanele la un moment dat in viata s-au lovit de acesta problema atat de inestetica si de jenanta uneori cum este caderea parului. Expertii medicali ne asigura ca la baza acestei.

Liviu Dragnea: Solicit PNL sa retraga plangerea facuta la CCR referitoare la legea prin care cresteam salariile. Abia atunci ii va lua cineva in serios

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a solicitat liberalilor sa retraga sesizarea facuta la CCR privind modificarea OUG 20/2016 care prevede majorarile salariale cu 15% pentru angajatii din Educatie si Sanatate.

Bucurie imensa pentru Pink: Artista a anuntat ca este insarcinata. Imagine emotionanta prin care face mesajul public (FOTO)

Pink este una dintre cele mai apreciate cantarete internationale. Artista le-a facut insa fanilor o mare surpriza, care de data aceasta nu este muzicala. Dupa ce in urma cu cinci ani a dus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )