Libnet.ro
UNICEF

10:30

Google sarbatoreste 30 de ani de www

Hotnews Hotnews,
 Google sarbatoreste 30 de ani de www

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare. continuă pe Hotnews

Google sarbatoreste 30 de ani de www

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste aniversarea www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare.

Google sarbatoreste 30 de ani de www. Urmareste LIVE transmisiunea aniversara de la CERN

Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal -Managementul informatiei: O propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. Compania Google, o afacere de 136 de miliarde de dolari pe an, in ziua de azi, sarbatoreste www printr-un doodle omagial pe motorul sau de cautare. Citeste pe StartUpCafe. ro despre istoria dezvoltarii wwwUrmareste LIVE transmisiunea aniversara de la CERN, locul unde Tim Berners-Lee a pus bazele World Wide Web .

Google Doodle WWW. Google sarbatoreste 30 de ani de World Wide Web

Google Doodle WWW. Marti, 12 martie, se implinesc 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal - Managementul informatiei: O.

STUDIU. Ce-si doresc oamenii la aniversarea a 30 de ani de WWW

La aniversarea a 30 de ani de World Wide Web WWW), peste 11. 000 de oameni din Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA) au impartasit lucrurile pe care serviciul web le-a facut posibile pentru ei pana acum si ce spera ca va face acesta posibil in viitor.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: marti 12 martie 2019. Berbecii au nevoie de rugaciune, Gemenii primesc respect de sine

Iata pentru MARTI 12 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 12 MARTIE 2019. Vestea zilei!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 12 MARTIE 2019; astazi, Luna aluneca din Taur in Gemeni si lumea ta pare sa prinda viata in alt sens! Cu coordonatorul Gemenilor, Mercur, in miscare retrograda, nu te.

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 12 MARTIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru MARTI 12 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si.

World Wide Web. Google sarbatoreste Internetul. Cati ani implineste reteaua

World Wide Web Cand Tim Berners-Lee, absolvent de Oxford, si-a prezentat la CERN, in urma cu 30 de ani, propunerea pentru un sistem de management al informatiei, e putin probabil sa fi anticipat puterea si.

30 de ani. Cum am construit democratia dupa 1989 - OWR12

Intre 15 si 24 martie are loc cea de-a 12-a editie a Festivalului One World Romania, in sase locatii din centrul Bucurestiului. Tema principala a editiei o reprezinta cei 30 de ani trecuti de la Revolutia din 1989. incepand chiar cu ziua deschiderii festivalului, vineri, 15 martie, va invitam sa participati la trei evenimente speciale legate de tema principala a OWR12 in mai multe spatii din Palatul Universul. De la orele 17 si 22, la Linotip, vor avea loc primele doua reprezentatii ale noului performance realizat de Nicoleta Lefter, AN TAN TINA. Pornind de la cartea Anei Blandiana, Fals tratat de manipulare, spectacolul este o incercare de raportare la vremurile ciudate politic pe care le traim in momentul acesta in Romania si reprezinta o paralela intre tipul de manipulare folosit in comunism si tipul de manipulare folosit astazi.

Horoscopul zilei pentru MARTI 12 MARTIE. Vestea zilei!

Luna aluneca din Taur in Gemeni si lumea ta pare sa prinda viata in alt sens! Cu coordonatorul Gemenilor, Mercur, in miscare retrograda, nu te astepta ca lucrurile sa mearga nicio smuceala, dar cel putin nu te vei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )