Libnet.ro
UNICEF

00:07

Google sarbatoreste de Halloween cu o vrajitoare verde.

România Liberă România Liberă,
Google sarbatoreste de Halloween cu o vrajitoare verde.

De Halloween, Google sarbatoreste printr-un logo animat in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment: o vrajitoare, un schelet, o carte de magie. continuă pe România Liberă

Google sarbatoreste Halloween cu o vrajitoare verde.

De Halloween, Google sarbatoreste printr-un logo animat in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment: o vrajitoare, un schelet, o carte de magie. Citeste si: Poteca de dovleci in Parcul Mogosoaia Doodle-ul creat de Google te invita sa prepari o potiune magica si, in functie de ingredientele alese un os, o otrava, un craniu si un mar), calatoresti in diferite locuri infricosatoare. Citeste si: Cum confectionati lumanari de Halloween in 3 pasi Sarbatoarea de Halloween are .

Google sarbatoreste Halloween prin 'vraji virtuale'

Google celebreaza sarbatoarea de Halloween, printr-un logo interactiv in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment, respectiv o vrajitoare care, pentru a face diferite vraji, combina mai multe ingrediente - un craniu, un mar, un os si o.

VIDEO Google marcheaza Halloween 2013 printr-un doodle interactiv

Google marcheaza in acest an ziua de Halloween, sarbatorita pe 31 octombrie, printr-un doodle interactiv special in care o vrajitoare combina diverse ingrediente - oase, mere, otravuri sau capete de mort - pentru a crea potiuni, scrie Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )